Jesse_James
Yeni Üye
Hardline Glucosamine Chondroitin sizce gereklımı eklem ve kıkırdak saglıgımız ıcın sız kullanıyormusunuz maddı durumda bı skıntı yoksa kullanılmalımı yanı faydasını gorurmuyuz dostlarım
bu sporda kaslar gelişse bile eklemlerimiz kasları cok geriden takip ediyor.sana tavsiyem maddi sıkıntı yoksa almalısın kesinlikle![]()
Ülkemizde mevcut değil ancak yurtdışından bulabilirsin.usta parmaklarımda dızımde bıleklerımde catur cutur sesler gelyır ve gecelerı uyurken baya agrıyor ozellıkle dızım falan anımal flexı nerden bulabılrıım acaba
animal flex i şu an annem kullanıyor doktoru glukosamin önermişti kullandı 6 ay kadar eklem agrıları hiç azalmadı bende bu ürünü aldım ona ve 2.ayın sonunda ağrısı tamamen geçti doktoruda ürünün içeriğina bakmış kullanmakta sakınca yok deyip devam etmesini söelemiş![]()
annem günde 1 pack alıyordu şu an ise 2 gunde bir 1 pack alıyor
eğer yurtdışına giderseniz kesinlikle alıncaklar listesinde olsun zaten 44 pack
DANYBOY Yurtdısına cıkma gıbı bı durumum yok su anda sen nasıl aldın veya annen ıcın bır kutu daha alıcakmsn
ben türliyedeyken almamıştımbenim ailem zaten yurtdışında yaşıyor
![]()
ama birkaç kişiye sorim senin için türkiyede satan varmı![]()
yaz sonu söz vermim ama çıkarsam sana alırım 2-3 kutu![]()
ebay dan sıparıs vermeyı dusunuyodum gecırmeme gıbı bır durumla karsılasabılırmıyız bu konuda CAHİL imYurtdışından sipariş etsem,kutunun üstüne'de ''ANAM İÇİN'' yazdırsam acıyıp geçirmezler dimiBoş bi yorumdu,darlandım.
ebay dan sıparıs vermeyı dusunuyodum gecırmeme gıbı bır durumla karsılasabılırmıyız bu konuda CAHİL im![]()
hayvanların kıkırdaklarını yemek eklemleri güçlendiriyomuş galiba dedem öyle derdi hep.
hayvanların kıkırdaklarını yemek eklemleri güçlendiriyomuş galiba dedem öyle derdi hep.