bende merak ediyorum protein tozuyla aynı kaba koyup karıştırsak olurmu ?ilk hafta yani 7 gün boyunca yükleme dönemi olacak onu anladım yani günde 4 kez 5 er gramlık dozajlar alıcam herhangi bi meyvesuyuna karıştırarak.peki bu 1 hafta yüklemenin ardından günde 1 tatlı kaşığımı yoksa 2 kaşıkmı almalıyım ? buna ek olarak optimum whey protein kullanıyorum.boyum:1.87,kilom:87,yaş:22
bende merak ediyorum protein tozuyla aynı kaba koyup karıştırsak olurmu ?
yükleme yaptığım 2. günde farkı hissettim4 gün oldu yükleme yapıyorum,henüz bi faydasını göremedim.ne zaman faydasını görmeye başlıcam ben bunun?
4 gün oldu yükleme yapıyorum,henüz bi faydasını göremedim.ne zaman faydasını görmeye başlıcam ben bunun?
4 gün oldu yükleme yapıyorum,henüz bi faydasını göremedim.ne zaman faydasını görmeye başlıcam ben bunun?
2.hafta içerisindeyim ve en ufak bir enerji artışı hissetmedim.hocam hardline alma dedi,gittim aldım sonuç gayet iç karartıcı.
sahte ürün almış olmayasın?
ordan aldığını belirtmemişsin o yüzden söyledim %5 bile etki alamadıysan bence yanlıs zamanda kullanıyorsun zamanı değiştirhocam ürünü supplementler.com dan aldım.forum sponsoruda sahte ürün satıyorsa bilemicem![]()