Hardline Creapure 500 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.555
ilk hafta yani 7 gün boyunca yükleme dönemi olacak onu anladım yani günde 4 kez 5 er gramlık dozajlar alıcam herhangi bi meyvesuyuna karıştırarak.peki bu 1 hafta yüklemenin ardından günde 1 tatlı kaşığımı yoksa 2 kaşıkmı almalıyım ? buna ek olarak optimum whey protein kullanıyorum.boyum:1.87,kilom:87,yaş:22

Ben birçok markanın creatine ürününü kullandım. Hardline Creapure ü kullanmadan önce benzer düşüncedeydim ancak bu ürün Degauss patentli... Almanya da ve ciddi bir kurum... Hardline ın diğer ürünlerini bilemem ama creatine en memnun kaldığım creatine diyebilirim.

ilk hafta yani 7 gün boyunca yükleme dönemi olacak onu anladım yani günde 4 kez 5 er gramlık dozajlar alıcam herhangi bi meyvesuyuna karıştırarak.peki bu 1 hafta yüklemenin ardından günde 1 tatlı kaşığımı yoksa 2 kaşıkmı almalıyım ? buna ek olarak optimum whey protein kullanıyorum.boyum:1.87,kilom:87,yaş:22
bende merak ediyorum protein tozuyla aynı kaba koyup karıştırsak olurmu ?

bende merak ediyorum protein tozuyla aynı kaba koyup karıştırsak olurmu ?

dostum benim sorum farklı,senin soruna gelcek olursak kreatini muhakkak üzüm suyu gibi yoğun meyvesularıyla karıştırarak tüketilmesi öneriliyor.protein tozuna karıştırıp içme sakın.thums:

sizce bunumu kullanmalıyım yoksa tribulus mu almalıyım..sizce hangisi daha yararlı olur yorgunlugu giderme açısından?

4 gün oldu yükleme yapıyorum,henüz bi faydasını göremedim.ne zaman faydasını görmeye başlıcam ben bunun?

4 gün oldu yükleme yapıyorum,henüz bi faydasını göremedim.ne zaman faydasını görmeye başlıcam ben bunun?
yükleme yaptığım 2. günde farkı hissettim
hem ağırlıkları arttırdım
hemde antreman daha kolay geçti benim açımdan
içim içime sığmıyordu ısınırken thums:

eğer bu ürünle birlikte beslenmenize de dikkat etmezseniz pek bir faydasını göremezsiniz aldığınız kompleks karbonhidrat miktarını ve protein miktarını arttırın özellikle karbonhidrat miktarına dikkat edin..

iyi çalışmalar dilerim..

Hemen etki görmeyi beklememelisin zaten... Öncelikle creatinin vücutta belli bir düzeye ulaşması gerekiyor. Bu da bünyeye göre değişir. Ayrıca creatine hızlı karbonhidratlarla birlikte alındığında daha etkili olur. Bir de kullanımla ilgili püf noktası : Creatine toz olarak kullanılıyorsa kullanımdan çok önce sıvı içine karıştırılıp bekletilmemeli, yapısı kolay bozuluyor özellikle sıcak sıvılarda... Bu nedenle kullanımdan hemen önce sıvı içine karıştırılmalı... slymnasye'nin dediği gibi beslenmene de dikkat edersen sonuç elde edersin.

vallahi arkadaşlar bugün 6.yükleme günündeyim,cumartesi günü antremanım var 1 haftalık yükleme dolmuş olacak.bakalım o günde etki göremezsem işte o zaman korkmaya başlıyacağım.çünkü gayet düzenli ve beslenmeme dikkat ederek kullandım.özellikle karbondihdrat çok fazla tüketen bir insanım,proteinde keza öyle.cumartesi günü yorumlarımı yazıcam.supplementler sitesindeki danışman bu ürünün etkisini 2. hafta ila 6.hafta arası en yoğun gösterdiğini söyledi bakalım onu bekliyorum.

valla arkadaşlar bugün gittim biceps/triceps antremanım vardı,bi farkını görmedim.tam da 1 haftalık yükleme haftası bitti yani bugünden itibaren normal kullanıma geçtim.dediğiniz kadar kaliteli bi ürün göremedim açıkcası.

2.hafta içerisindeyim ve en ufak bir enerji artışı hissetmedim.hocam hardline alma dedi,gittim aldım sonuç gayet iç karartıcı.

bende 1 yıldır supplement kullanmıyordum geçen hafta creatin+whey kombinesine başladım bu gün creatinin yükleme döneminin son günü ve benim için sonuç gayet memnun edici oldu ..

1 yıl öncede bu ürünü kullanmıştım o zaman da beni tatmin etmişti doğrusu diğer ürünleri için çok iyidir diyemem ama bence creatin konusunda basarılı bir marka hardline...

şu an yükleme döneminde olmama ragmen benchte 10 kg artıs sagladım bana göre iyi bir sonuç...

birde eklmek istediğim şey beslenmenı felan gayet düzgünde yapsan creatinin etki etmesi için bence limitlerinide biraz zorlaman gerekiyor biraz daha ağır girmeye gayret edersen partnerli bir şekilde bence daha etkili olur gibime geliyor ...

iyi çalışmalar dilerim..

teşekkürler kardeşim fakat cidden ben %5 bir etki gördüysem allah bi daha bişeyden etki göstermesin.uzun zamandır proteinde kullanıyorum fakat bu hardline kreatin bana hiç istediğimi veremedi.napalım her bünyede isteneni vermiyordur belkide.

arkadaslar whey protein aldim
yaninda creapure verdiler 100 kapsul

benim su andaki ilk amacim kilo vermek

kosu + agirlik calisiyorum

sizce bu urunu kullanmalimiyim yoksa kullanmamalimiyim ?

dürüstçe açıkca söyleyim,3.haftaya girmek üzereyim ve %1 bile etki hissetmedim bu üründen.tamamen anlatıldığı gibi ve üstünde yazdığı gibi kullandım.zaman olarak kastınız nedir acaba,yazın değil kışın kullan gibisindenmi yoksa gün içindeki alım saatini değiştir şeklindemi ?

Back
Yukarı