Tavsiye eden kişiye de sordun mu aynı soruyu ?Spora baslayali 2 ay oluyo. Hocamla konustugmda bu urunu kullanmamai tavsiye etti hem ekonomik hemde etkili dedi. 1.86 boy 91 kgyum bu urun bana ne gibi faydalar sagalr daha once hic kullanmadgm icin yardimci olursaniz sevinirim..
Istedigin gibi kisa surede kaslarin gelisir dedi bana?Tavsiye eden kişiye de sordun mu aynı soruyu ?
Şahsi fikrim , ikisinin arasında kalmışsanız hardline ürünlerini tercih etmenizGenrise markasıyla kıyaslarsak sizce hangisi iyidir.İkisinide kullanıp tecrübe eden varmı,paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler bende de ağır basan hardlineŞahsi fikrim , ikisinin arasında kalmışsanız hardline ürünlerini tercih etmeniz
Hangi ürünü kullandıktan sonra saçlarda dökülme oldu kardeşim? Şu an ben de belirli ürünler kullanıyorum da ondan sordum.20 gun filan kullandım ürünün gerçekten etkisi var. 20 gün sonunda bıraktım. Bırakınca sonrası gün ağrılarım artmaya başladı. ve daha erken yorulmaya başladım. Birakma sebebine gelecek olursak urunde creatin mevcut buda DHT yi % 40 filan arttırıyor dolayisi ile saçlar da dökülme yapıyor. Genetik saç dökülmesi olanlara tavsiye etmem.
Yalniz soyle bir durum var; hardline full aminonun 3 tabletinde 2,34 gram protein varken universal 3001in 1 tabletinde 3 gram protein var yani fiyat farki cok az. Yerli firma diye reklam yapiliyorsa ithal urunlere gore daha ucuz olmasi gerekiyordu bence.Beyler kimse kusura bakmasında 300 tablete 80 tl veriyosunuz birde yok hardline kötü allah allah yok öyle 3 kuruşa 5 köfte madem o kadar şikayetcisin kardeşim git al
Universal Amino 3001 160 Tablet (160 tl )
mükkemmel aminodur paran varsa bunu kullan. Ki hardline amatör sporcular için gayet yeterli bir aminodur. Çok iyi değil fakat Amatörsen gayet yeterli Ne yani universalla aynı etkiyi ggöstermesini mi bekliyorsunuz ? 300 tablete 80 tl ve 160 tablete 160 tl NAsıl aynı kaliteyi beklersiniz ?
Milliyetciyimdir ama sagligimiz soz konusu oyun degil bu.Yabanciya fazla para vermeye dunden razisiniz bakiyorumda![]()
Aktif sporcular için 30 mg b6 vitamini sorun olmayacaktır.
Kardeş ben 6 gün spor yapıyorum bir sakınca var mı ?