Hardline Amino Full

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 40 46,5%
  • Orta karar

Votes: 38 44,2%
  • Başarısız

Votes: 8 9,3%

• Total voters
    86

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
attachment.php

Hardline Amino Full Sipariş ver

• Kas yapılanmasına,
  • Kas büyümesine
  • Pozitif nitrojen dengesi oluşturmaya,
  • Kas yıkımını engellemeye,
  • Enerji vermeye yardımcı olur.
  • Protein, Kreatin monohidrat, Taurin ve Kafein içerir.

AÇIKLAMA
AMINO FULL ultrafiltre edilmiş %100 enzimatik hidrolize whey proteininden elde edilmiş peptid form amino asit formülüdür. AMINO FULL`un %100 enzimatik hidrolize whey proteini ile üretilmesi, pozitif nitrojen dengesi ve kana emilim açısından çok önemlidir.
AMINO FULL optimum kas gelişmesi, hızlı büyüme ve antrenmanlarda kas yıkımını engellemeye yardımcı olmak için bilimsel olarak formüle edilmiştir. Ayrıca Kreatin, Taurin ve Kafein içeriği ile de antreman esnasında gerekli olan enerjinin alınmasını sağlar. Çalışmakta olan kaslar tarafından emilen aminoasitler vücutta pozitif nitrojen dengesi oluşturmaya ve vücuttaki pozitif nitrojen dengesi de, kas gelişimi ve kas yapılanmasına yardımcı olur. Gerçek güç performansı artışı sağlayan Kreatin, Taurin ile birlikte enerji seviyesini daha da artırır. Formülüne, maksimum protein sentezini sağlamak için B6 Vitamini eklenmiştir.

KULLANIM ŞEKLİ
Aç karnına, 2 - 4 porsiyon (6- 12 tablet) büyük bir bardak (300 ml) su ile günde 3 defa veya sağlık uzmanınızın öngördüğü şekilde alınır. En iyi sonuç için antrenmandan 30 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra kullanınız.

attachment.php

Eklentiler

• aminofull.jpg
    aminofull.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 4.333
  • aminofull2.jpg
    aminofull2.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 4.368
Ekonomik sıkıntı sebebiyle bir süredir Hardline ürünlerine yönelmek zorunda kalıyorum.
Bilhassa antrenman sonrası için bu ürünü düşünüyordum.
Kullanan arkadaşların bilgilerini rica edebilir miyim.

Selamlar..

içerigi çok dikkatimi çeken bir ürün kullanan arkdaşlar varsa lütfen yorumlarını bizimle paylaşsın. %100 hidrolize olması beni cazip ediyo açıkcası

walla bende 2 aydır kullanıyorum ilk amino asit im değil kıyaslama yapmak gerekirse kullanılabilir bir ürün olarak görüyorum en büyük avantajı ekonomik bir ürün

ürünü yeni aldim. Amacim kreatin almakti fakat amino full ektradan 1 porsiyonda (3 tablet) 525 kreatin 270 taurin olmasi ayrica amino bilesenlerinin olmasi ve fiyat cazip kildi.

Kötü yani ise haplarin büyük olmasi. Alişkin olmayan gerçekten hapi yutabilir.)
günde 10 -12 tane alinmasi lazim. Bu da hapin eziyeti oluyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:42 ----------

ürün dün elime geçti. kreatin almak için yola çıktım. sonra amino full almaya karar verdim.
İçerigi anlamnıda güzel zaten fiyat kreatin fiyatının biraz pahalıya geldi.

Kötü yanı haplar gerçenten büyük. alışkın olmayanlar hapı yutabilir...)

1 ay nitrofull'ün protein tozunu kullanıp hiçbir faydasını görmedikten sonra bu ürünü sipariş verdim. Haftada 4 gün idman yapıyorum, bu hapları hangi aralıklarla kullanmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Konuya ufakta olsa bi katkıda bulunayım. Ürün 100g besin degerleri kiyaslamasinda çok sağlam bir ürün. Kiyaslamanizi oneririm. Boyut olarak çok büyük olsa da kesinlikle sıkıntı olmuyor,3.gün alışıyorsun. Sadece ilk 10 dakika midemde ufak bi ağrı oluşuyor ama geçici. Enerji konusunda endişelenmeye gerek yok hakkini veriyor.

3 ay kullanıp 1 ay sınav zamanı ara vermiştim öğrenci olunca belli bütçeyi aşamıyorsunuz mecbur hardline aldım. Hardline whey ile bunu. önceleri kas ağrıları uzun sürerken düzenli olarak haftada 3 gün antrenmanda kullanımım şu şekilde; antrenman öncesi 4 tableti çiğniyorum yutamadığım için sonrasında 3 tablet amino full üzerine 2 ölçek hardline wheyi yarım yağlı süt ile tüketiyorum. Spordan gelince biraz yağsız makarna 1 porsiyon tavuk kavurma yapıp tüketiyorum

creatinden olsa gerek artan bir grafikle çalışıyorum üstelik bol ter atarak kısacası ben faydasını gördüğüme inanıyorum büyüklerimizin eklemek düzeltmek istediği birşey varsa açığım çünkü paketlerin üzerinde yazanlara göre tüketiyorum

bu urun gayet guzel
MUSCLEMEDS CARNIVOR BEEF AMINO ile karşılasrınca kafamda soru ısaretlerı olustu hangısı daha iyidir ? paradan yana sıkıntı yok onemlı olan ıyı supplementı almak

Back
Yukarı