adrenalin.
Üye
Öncelikle herkese selam. İnternette araştırdığım bir aminoasit ancak neredeyse hiç bilgi yok. Olan bilgiler genelde içinde şu kadar mg. şundan var bundan var tarzında ancak bizim için önemli olan kullanıcı tavsiyeleri. Yani daha önceden kullanmış olup nasıl olduğunu bilenler bize tavsiye ederlermi? Neden bu ürünü soruyorum çünkü fiyat/performans açısından ekonomik bir ürün. 120-140 lira arasına 650 tablet olan versiyonunu alabiliyoruz. Mesela banada body salonumdaki hocam tavsiye etti bayram sonunada almayı düşünüyorum. Elimde daha önceden aldığım L-Karnitin var oda hardline bunu aminoasit le kombine bir şekilde kullanıp daha iyi sonuç alma düşüncesi içerisindeyim. Hemen size vücud ölçülerimide verip sizin tavsiyelerinizi dinlemeye başlıyacam özellikle body hocalarımdan tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.
Boy: 1.75
Kilo: 71
Sağ/Sol Kol: 33
Omuz: 110
Göğüs:95
Bel: 87
Kendi hakkımda yorum yapmam gerekirse biraz yağlı bir vücudum var. Göğüsün üst bölümlerini toparladım ama daha önceki programımda alt göğüs olmadığı için alt göğüs te yap var. Yeni programımdada alt göğüs dumbell pres ve alt göğüs dumbell açış var. Alt göğüsüde bu programla toparlayacam inşallah ama bunun yanında aminoasit te alsam mı almasammı burda konuşup alıp almayacağıma karar vereceğim
Boy: 1.75
Kilo: 71
Sağ/Sol Kol: 33
Omuz: 110
Göğüs:95
Bel: 87
Kendi hakkımda yorum yapmam gerekirse biraz yağlı bir vücudum var. Göğüsün üst bölümlerini toparladım ama daha önceki programımda alt göğüs olmadığı için alt göğüs te yap var. Yeni programımdada alt göğüs dumbell pres ve alt göğüs dumbell açış var. Alt göğüsüde bu programla toparlayacam inşallah ama bunun yanında aminoasit te alsam mı almasammı burda konuşup alıp almayacağıma karar vereceğim