Hardline 2000 mg. almak daha mantıklı öyleyse?
Evet bencede 200 alman daha mantıklı.2000 in 300 den bile üstün tarfları var.Ama düşük tarafları var.Bence 3000 in tek üstün yanı içinde carnitin olması
Hardline 2000 mg. almak daha mantıklı öyleyse?
akçakaya dedi:Hardline 2000 mg. almak daha mantıklı öyleyse?
Evet bencede 200 alman daha mantıklı.2000 in 300 den bile üstün tarfları var.Ama düşük tarafları var.Bence 3000 in tek üstün yanı içinde carnitin olması
bukatto dedi:likid karnitin de tercih edilebilir. hardline likid karnitin çıkardı kısa bir süre önce. ben denemedim. etkisini de bilemiyorum doğal olarak.
ben nisan - mayıs gibi kullanmayı düşünüyorum. hangi marka olursa olsun, kapsül yerine likid daha etkili olacaktır diye düşünüyorum![]()
okaysarac dedi:bukatto dedi:likid karnitin de tercih edilebilir. hardline likid karnitin çıkardı kısa bir süre önce. ben denemedim. etkisini de bilemiyorum doğal olarak.
ben nisan - mayıs gibi kullanmayı düşünüyorum. hangi marka olursa olsun, kapsül yerine likid daha etkili olacaktır diye düşünüyorum![]()
Likit ile kapsül arasında herahangi bir emilim farkı mı var? ya da bilmediğim başka birşey?
guardbody dedi:yutarken korkmak zaten tabletin takılmasına sebep oluyor.gırtlak istemsiz şekilde kasılıyor ve daralıyor.yutmakta zorluk çekenler weıder 2200 alıp çiğnesin.
dişlere ve dolgulara yapışma mutlaka oluyor ama 15-20 dakika içerisinde kendi kendine çözülüyor ve artık bile kalmıyor.zaten weıder 2200 ve skip çiğneme tabletleri bu şekilde zorlananlar için tasarlanmış.dozlarıda yeterli yükseklıkte.bunların harıcınde ultımate amıno 2000 buyuk olmasına ragmen diğer markalar ile kıyaslanınca daha kolay yutuluyor.dışındaki kaygan kaplama olayı basitleştirmiş.B3RkOvi dedi:guardbody dedi:yutarken korkmak zaten tabletin takılmasına sebep oluyor.gırtlak istemsiz şekilde kasılıyor ve daralıyor.yutmakta zorluk çekenler weıder 2200 alıp çiğnesin.
Evet amino 2000 de ayni olay basima geldi ikiye boldum ve bogazimda kaldi ayrica amino 2000 i hic tavsiye etmem onun yerine daha iyi aminolar alinabilir.
Hocam nasil cigniyosun ya anlayamadimdislerine yapismiyor mu ? Ne bilim disteki dolgulara zarar vermez mi ?
sakiz gibi mi cigniyosun![]()
cLuBbEr59 dedi:HapLAr oLduKca BüYüK FakaT ZamanLa AlişiyoR insaN ben 3 kutu 100'lük Bitirdim BaşKa Amino KuLLAnmadım Ama 2000 Faydasini Gördüm ^3.kutuyLa birliKte ^^HardLine Creapure^^ aLdım ikisi BirLikte Cok Buyük EtKi yaPti GerCekTen Güç ArTişi oLdu Diyebilirim.. Şimdi amino9000 aLdım bugün ilk defa yutacaGim BakaLim 9000 NasiL olacak birde admin arkadaslarimiz amino9000 için anket acarlarsa hem yorum yapmış oluruz hemde etKilerini öğrenmiş oLuruz..
Aranıza yeni katılan bir arkadaş olan öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederim..Benim sorum biraz daha farklı olacak..
İdman öncesi veya gün içinde bütün bu destekleyicilerden bir paket yapsak ( amino asit,keratin,efedrin vs vs.. ) hangileri best of olur..?
Beraber kullanıldığında sağlığa her hangi bir yan etkisi olabilir mi?