deep_hunter
Üye
selam ben hard line l-carnitine kullanıyorum gayet memnunum ama
sizlerin yorumlarınızı merak ediyorum kulanan varmı yada tavsiye etmeyen
sizlerin yorumlarınızı merak ediyorum kulanan varmı yada tavsiye etmeyen
Bende 1-1,5 aydır kapsül olanından kullanıyorum ama etkisi bence psikolojik. Kullanmadan önceki durumumla bir fark göremedim.
arkadaşım aldığın kapsül etkili deil liquit'i kadar liquit olnı kullanırsan daha çabuk bir verim ve sonuç alırsın tabiiki sadece kullanıp homini gırtlak yapmaman lazım yediklerine dikkat edip amini asitle desteklersen canavar gib olursun
Tavsiye için sagol ama nasıl kullanılacağını biliyorum. Karnitin yağ yakmada olmazsa olmaz birşey değildir bence. Dediğim gibi çoğunlukla psikolojik yönden etkisi olduğunu düşünüyorum.
Sana katılıyorum
Yarısından fazlasını tükettim şişeşin çokta bir işe yaradığını söyleyemem çalışmam ve yemek yemem aynıydı ama düşündğüm şekilde yağ yakımına etkisi olmadı
tavsiyem hiç bunlardan medet ummadan düzenli çalışmanız 48 YTL nizi beslenmenize ayırmanız daha faydalı olur....
Paylaşımlarınızı forumda herkesle yapabilirsiniz.gerçekten kilo vermek isteyen varsa yani baya kiloluysanız size bir kür önerebilirim
https://www.supplementler.com/shop/Diyet-Urunleri/Hardline-Nutrition-Karnitin-Sivi-1000-ml.html
daha önce başka başlık altında sormuştum ceap bulamadım burada soruyum birkezde.bu ürünü alcağım onun için acele ediyorum. linkini verdiğim ürün diğerlerinden daha ucuz hem tablet olanı hem sıvı olanı nedeni nedir acaba.fiyatı uygun diye sağlıksız olacak diye birşey yok ama merak ettim neden daha ucuzmuş gibi