Hapishane & Vücut

Filmlerde yada gerçek hayatta gördüğümüz gibi amerikan hapishanelerinde ağırlık aletleri mevcut ve ordaki mahkumlar bu aletlerle çalışıyor ve hepsindede sağlam vücut var.Merak ettiğim şey hapishanede yeterli şekilde beslenemedikleri gerçek(protein-karbo) bakımından.Ozaman bu adamlardaki vücutlar neden şekilli ?
Sadece antreman yapıp normal bi şekilde beslensek bile vücudumuz şekil alırmı ?Eğer öyleyse sadece antremanımızı yapıp normal ev yemeklerinden yesek yaptığımız antremanın faydası olurmu ? Hep merak ederim bu soruyu...

Tabi gelişir ama bir süre sonra protein alımını artırman gerekıcek ev yemegı bu devrede yeterssız kalıyor protıen tozu ek besin zaten öğün yerıne kullanılmıyor.

Ama o filmlerdeiler abartılı fazla itibar etme

İzlediğim OZ , Prison Break dizilerinde , mahkumlar çok ağır kilolarla bench press yapıp , hayvanvari oluyorlardı...

Bu da onlara hapishane şartlarında oldukça avantaj sağlıyor doğal olarak ;)

Bu beslenme konusunu bende hep merak etmişimdir , lakin dizilerde filmlerde gördüğümüz elemanlar , zaten çok sıkı ant.yapıp çok iyi besleniyorlar günlük hayatlarında ...

Filmlerde yada gerçek hayatta gördüğümüz gibi amerikan hapishanelerinde ağırlık aletleri mevcut ve ordaki mahkumlar bu aletlerle çalışıyor ve hepsindede sağlam vücut var.Merak ettiğim şey hapishanede yeterli şekilde beslenemedikleri gerçek(protein-karbo) bakımından.Ozaman bu adamlardaki vücutlar neden şekilli ?
Sadece antreman yapıp normal bi şekilde beslensek bile vücudumuz şekil alırmı ?Eğer öyleyse sadece antremanımızı yapıp normal ev yemeklerinden yesek yaptığımız antremanın faydası olurmu ? Hep merak ederim bu soruyu...

gerçek hayatta hangi amerikan haspishanesini ve hangi sağlam vücutlu mahkumları gördünüz merak ediyorum.

discovery channel da ve nat geo da hapishaneleri anlatan belgesel var. filmlere inanmazdım ancak o bölümleri izleseniz gercekten agzınızı acık bırakacak vücutlar var.ve nasıl oluyor anlamıs degilim gunde 150 g protein falan nerden buluyorlar...

gerçek hayatta hangi amerikan haspishanesini ve hangi sağlam vücutlu mahkumları gördünüz merak ediyorum.

Ben gormedim ama Amerikan hapishaneleri ve vucut gelistirme konusunda merakimdan biraz arastirma yapmistim. Hayatlarinin oldukca disiplinli, bos zamanin coklugu( yemek saatleri, uyku saati, bahceye cikma saati hergun ayni saat) gibi nedenlerden, dogada en temel kural olan "Survival of the Fittest" durtusuyle guclu olma istegiyle egzersizlerin yapilmasi, genetik faktorler( Turk mahkumu elinde sigara volta atmaya meyilli zayif, iken Amerikan toplumu genel olarak iri kemikli endo ya da meso kategorisine giren genetige sahip olmasi) gibi nedenlerden dolayi enazindan bizim amerikan hapishaneleri ve saglam vucut duusnmemize itecek neden coktur.Saglam vucutlu cok mu desen bence hayir ama algida secicilik etkisiyle de olsa oyle dusunmeye itiyor sanirim bizi. Metallicanin Saint Anger sarkisinin klibi vardi hapishanede cekilmis orda da vardi kasli hapishane abileri diye hatirliyorum.:)

Bol bol steroid kullanıyorlar

amerikalı tüketim konsunda hele yemeği kesildiğinde "o hapishaneyi "bile yakar !...

bize ya da gariban güney amerika ülkelerine benzemezler...heriflerin herşeyi büyük, ekstrem...guatemala ya da türk hapishanesindeki gibi "fasulye ,bezelye ,pilavı "verin bakalım memlekette iyan çıkar !...konu , yemek olunca...))

gelismekerı ıcın ole 150 gr proteıne ıhtıyacları yok gunde 90 gr proteın alsalar kı alıyorlar rahatca gelısırler

kı unutmayın hapıshane orası eroın kokaın rahatca gırerken steroıdı sokmak sorun olmaz

steroıd kullanımı abartı olunca tabıkıde dogalın ustunde bır proteın sentezı olur ve 90 gr proteın daha verımlı kullanılır

bende bır kac belgeslede denk gelmıstım gerckten ekstrem sekılde beslenıyor mahkumlar . yanı ole beslenıp vg yapmak sorun degıl normal

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=pg84OVU6zXU[/YOUTUBE]

America's Hardest Prisons

amerika hapiseneleri hakkında gayet güzel ayrıntılar var ,tavsiye ederim

tüekiyedeki bazı salonlardan daha kapsamlı adamların çalıştıgı yerler

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=UhF4Kpg6soc[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc&feature=related[/YOUTUBE]

Benim hapisane deyince aklıma türk filimleri geliyo. bizde öle kaslı adam yok pek :D

Back
Yukarı