Hap amino asit kullanımı

Merhabalar bi konuda danışmak istedim acaba hap amino asitleri mideye zarar vermeden kullanmanın yolu varmı yani sormak istediğim 10 tane hapı mideye atmak kesinlikle zarar verir acaba mideye zarar vermeden alınma yolları varmı şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

10 tane amino asiti aynı anda yutmayın 5 ant öncesi 5 ant sonrası alın. Bunun dışında hap olarak kullanmakta zorlanıyorsanız likit amino asitler var onlardan kullanabilirsiniz.

kullandıgın urunun arkasında yazar anteraman onc sonrası ıcın ne kadar kullanılması gerektıgını 10 tane yazıyorsa arkadasında dedıgı gıbı 5 ant once 5 sonra bence 4 onc 6 son kullan derım

kendin biliyosun (bildiğini düşünüyosun)

bu durumda kimse sana yardım edemez, bildiklerini öğretemez.

amino asit aspirin mi ki hap diyosun ? sayısı niye önemli senin için ? 1200mg lık amino asitte var 3050mg lik amino asitte

sayısını bu kadar takıyosan 3050mg lık amino al, 4 tane yut, 2 tane antrenmandan önce 2 tanede sonra yutarsın hem çok "hap" yutmadığın için miğdeni korumuş olursun!

Sıvı alınımında sorun yoksa herhangi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Amino tabletlerin çözünmesinde yardımcı olur ve böbreklerini korur.2 litre falan günde ortalama su içmen iyi olur ve antreman öncesi ve sonrası ayırmanı tavsiye ederim.

Back
Yukarı