Zaten aç kalmıyorum karnım acıktıkça yiyorum bunun nasıl yaptıgımı anlatayım sabah normalde yarım ekmek yerken ekmegi sıfırladım olay bu günde 10 bardak çay içerken çayı 2 ye indirdim günde 3 4 adet çikolata ve 1 paket püskevit yerken bunlarıda sıfırladım akşam yemeginde 1 ekmege yakın yerken bunuda sıfırladım öglen bol bol döner yemek yerine meyve ve çorba tarzı yiyorum akşam yemeginde genelde et oluyor 200 gram a yakın tüketiyorum günde 1.5 litre kola içiyordum artık içmiyorum hayatım monotondu şimdi bol bol gezip dolaşıyorum eskisi gibi karın kasıda çalışıyorum sabah kahvaltımda bu şekilde
2 yumurta tam haşlanmış
1 salata ve domates büyük boy yanında 5 6 adet zeytin yıkanmış birazda peynir
Ara sıra öglen arası içicek olarak 200 gram süt tüketiyorum[DOUBLEPOST=1397319198][/DOUBLEPOST]sabah kahvaltı yapmayanlar varken benim yaptıgım yeterli sanırım herhangibi şekilde kaslarımıda zorlamıyorum hafif egzersizler ile günü geçiyorumrum diyet boyunca karnım acıkmıyor dogruya dogru acıkırsada hanım eller tarzında 3 4 tane bisküvi yiyorum geçiyor[DOUBLEPOST=1397319267][/DOUBLEPOST]Türkiyede 80 kilo olupta gün içerisinde 50 gram ı geçmecek kdar protein alan insanlar dolu hepside iyi bu protein işi bana göre sadece fiziksel aktivitesi çok olanlar için geçerli o yüzden bu kadar takılmıyorum