Hani düşük kalorili diyetler zararlıydı :D 800 kalori :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Basindan beri okuyorumda hic ac kalmadigini zinde oldugunu felan yazmissin bu yazdiklarin 800 kalori alan birine pek benzemiyor,kalori hesabini yanlis yapiyor olabilirmisin?Arkadaslar zaten cok güzel cevaplar vermisler fakat bu konuya kimse deginmemis,muhtemelen daha fazla kalori aliyorsun diye düsünüyorum.Sadece sabah yediklerine bakiyorum 2 tam yumurta salatalik domates ve 200 ml süt yaklasik 400 kalori yapar geri kalan ögünlerdede sadece 400 kalori aldigini sanmiyorum,yada sadece sabah kahvaltisi yapiyorsun.
Kolay Gelsin.

Zaten aç kalmıyorum karnım acıktıkça yiyorum bunun nasıl yaptıgımı anlatayım sabah normalde yarım ekmek yerken ekmegi sıfırladım olay bu günde 10 bardak çay içerken çayı 2 ye indirdim günde 3 4 adet çikolata ve 1 paket püskevit yerken bunlarıda sıfırladım akşam yemeginde 1 ekmege yakın yerken bunuda sıfırladım öglen bol bol döner yemek yerine meyve ve çorba tarzı yiyorum akşam yemeginde genelde et oluyor 200 gram a yakın tüketiyorum günde 1.5 litre kola içiyordum artık içmiyorum hayatım monotondu şimdi bol bol gezip dolaşıyorum eskisi gibi karın kasıda çalışıyorum sabah kahvaltımda bu şekilde

2 yumurta tam haşlanmış
1 salata ve domates büyük boy yanında 5 6 adet zeytin yıkanmış birazda peynir
Ara sıra öglen arası içicek olarak 200 gram süt tüketiyorum[DOUBLEPOST=1397319198][/DOUBLEPOST]sabah kahvaltı yapmayanlar varken benim yaptıgım yeterli sanırım herhangibi şekilde kaslarımıda zorlamıyorum hafif egzersizler ile günü geçiyorumrum diyet boyunca karnım acıkmıyor dogruya dogru acıkırsada hanım eller tarzında 3 4 tane bisküvi yiyorum geçiyor[DOUBLEPOST=1397319267][/DOUBLEPOST]Türkiyede 80 kilo olupta gün içerisinde 50 gram ı geçmecek kdar protein alan insanlar dolu hepside iyi bu protein işi bana göre sadece fiziksel aktivitesi çok olanlar için geçerli o yüzden bu kadar takılmıyorum
Öğle yemeğinde ne çeşit çorba içiyorsun? Ne kadar? Yanında hangi meyveyi yiyorsun? Kaç tane? Akşam 200 gr et oluyor demişsin, bunun yanında ne oluyor? Kuru kuru haşlanmış eti mi mideye atıyorsun? Ne kadar? Hangi çeşit et? Eti tartıyor musun yoksa göz kararı mı 200 gr diyorsun? Piştikten sonra mı pişmeden önce mi 200 gr? Sabah yediğin peynir ne çeşit? Kaç gr yiyorsun?

sanırım eskiden çok yediğin için uyguladığın değişiklik gözüne düşük kalorili diyet gibi geldi :))
sadece sabah kahvaltın bile enerji deposu :))
ekmeği kesmişsin iyi olmuş abur cubur colayıda bırakmışsın bunları bırakman bile epey kilo verdirir
kilo vermenin durduğu yerde değişiklikler yaparsın yine

Back
Yukarı