Hangi whey tercih etmeliyim ?

Optimum ile başla havale ile fiyat 140-150 lira arası olması lazım distrübitoründe. Google amcaya sor gösterir sana nerede satıldığını :)

140 lira civarı bütçem var. Sizce hangi ürünü tercih etmeliyim ?

Hardline Nutrition %100 Whey 2,3 kg https://www.supplementler.com/shop/Protein-Tozlari/Hardline-Nutrition-100-Whey-2-3-kg-KAMPANYA.html

Genrise Whey Protein Isolat Complex 700gr

BSN-SYNTHA-6 1320-GR

Sizce bu ürünlerden hangisi tercih etmeliyim ? Ürünler sabah kalktığımda ve antreman sonrası için.

bence bunlardan hiçbirini tercih etme bana kalırsa su an Türkiyede olan en iyi ürünlerden MHP ISOFAST 50,NUTREX MUSCLE INFUSION BLACK VEYA OPTİMUM GOLD STANDART I TERCİH ET DERİM BEN

Combat powder
muscle infusion black
bsn-syntha-6

Syntha-6 nın 5 lbs olanı 160 tl cıvarı bulabılırsın.. INDIRIMDE BAZI sıtelerde

******de bsn satmaya başladı.******den şüphe duyuyorum :) çünkü optimum kullanıyorum acaba olurmu felan sonuçta içince vucudumuzda yazmıyoki 25 gram protein alındı diye çünkü bazen günlük ihtiyacımı protein tozundan kullanıyorum bsn nasıl satıyo bu firma anlamış değilim bilen biri varsa yardımcı olabilirmi sytha-6 alıcam ordan ama supplementler.com dan alcak olsam 30 tl daha pahalı

bsn sytha-6--->159 tl
optimum------->160 tl

******de bsn satmaya başladı.******den şüphe duyuyorum :) çünkü optimum kullanıyorum acaba olurmu felan sonuçta içince vucudumuzda yazmıyoki 25 gram protein alındı diye çünkü bazen günlük ihtiyacımı protein tozundan kullanıyorum bsn nasıl satıyo bu firma anlamış değilim bilen biri varsa yardımcı olabilirmi sytha-6 alıcam ordan ama supplementler.com dan alcak olsam 30 tl daha pahalı

bsn sytha-6--->159 tl
optimum------->160 tl

Ara BSN dıstırıbıtorunu, oraya mal verıyormusunuz dıye sor. Urun aldıktan sonra sıkıntı duyarsan -her urun ıcın gecerlı- urunun serı numarasını,, resımlerını uretıcıye gonder onaylasınlar..

Optımum whey tavsıye etmem bu arada..

Back
Yukarı