Hangi Weigh Gainer?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zaym1n
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zaym1n

Üye
Merhaba arkadaşlar

Kilo almakta sıkıntı yaşıyorum. Bunun için başka birkaç forumda konu açtım genelde öneriler normal şekilde beslenerek kilo almam yönünde ancak ektomorf bir yapıda olmam, birde üzerine aşırı yemek seçen birisi olmamdan dolayı yiyerek kilo almayı beceremiyorum yaklaşık birkaç senedir. Yani eğer yemek ye gibi bir öneride bulunacaksanız diğer forumlardaki kişiler gibi, lütfen yapmayın. ^^

195 boy 70 kilo 18 yaş. Yani sokağa çıktığınızda görebileceğiniz direklerden pek bir farkım yok. Vücut geliştirmeye başlayacağım 1-2 hafta içerisinde.

Tavsiye edeceğiniz ürünler neler? Ankara'da yaşıyorum burada ulaşabileceğim ürünler neler? Gerekirse internet üzerinden kredi kartı ile de alabilirim. Fiyat konusunda maksimum 200-250tl civarında olursa önereceğiniz ürünler, alabileceğim seviyede olur. Su veya süt ile arasındaki farkı henüz anlayabilmiş değilim makaleler okuyorum ancak tam çözemedim. Su ile içmeyi düşünüyorum.

Not: Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, kusura bakmayın pek bilgim yok açıkçası hangi kategoride olması gerektiği ile ilgili.
 
Sut ile aldigin takdirde kalori, yag, karbo ve protein daha fazla alirsin ancak sut ile sindirimi daha yavas olur. Antrenman oncesi alacaksan su ile al.
 
Saglik acisindan soruyorsan, tozu sicak sut ve sekerle almanin bir sikinti yaratacagini sanmam. Beslenme acisindan rafine sekerden uzak dursan iyi olur.
 
Saglik acisindan soruyorsan, tozu sicak sut ve sekerle almanin bir sikinti yaratacagini sanmam. Beslenme acisindan rafine sekerden uzak dursan iyi olur.

Şunun için sordum. Eğer ısıtıp şeker katarsam süte, weight gainer'a artı, eksi bir etkisi olur mu? Eğer sıkıntı yaratacaksa mecbur su ile karıştırıp içicem.

Son olarak yasak olup olmadığını bilmiyorum eğer yasaksa hemen silebilirim linki. Aşağıdaki ürünü ve siteyi önerdiler başka bir forumda, ürün ve site hakkında bir bilginiz var mı?

WEIDER MEGA MASS 2000 3000 GR
 
Son düzenleme:
Universal veya Weider dan şaşma derim marka olarak ama mass gainer tabiki ( weider )
 
90 gram tozda bulunan 59.9 gram karbonhidratin 40.6 grami sekerden geliyor. Yani en ucuz karbonhidrat kaynagindan. Aklina yatiyorsa al. Sutu isitip seker katmandaki tek sakinca, rafine seker alman. Rafine sekeri tozla birlikte alman esktra bir negatif etki yapmaz.
 
Universal veya Weider dan şaşma derim marka olarak ama mass gainer tabiki ( weider )

Yani güvenilir ve düzgün bir marka diyorsun. Tamamdır. :)

90 gram tozda bulunan 59.9 gram karbonhidratin 40.6 grami sekerden geliyor. Yani en ucuz karbonhidrat kaynagindan. Aklina yatiyorsa al. Sutu isitip seker katmandaki tek sakinca, rafine seker alman. Rafine sekeri tozla birlikte alman esktra bir negatif etki yapmaz.

Bunun ne kadar iyi olup ne kötü olduğunu bilmiyorum yani önerirsen alabilirim bunu. Şeker oranın bu seviyede olması iyi mi kötü mü bunu gerçekten bilmiyorum. Eğer herhangi bir sakıncası yok diyorsan alıcam. Bunu değil diğerlerini kullanman gerekir diyorsan vazgeçicem.
 
Aslında kendin hazırlasan daha uygun ve şeker açısından daha mantıklı olmaz mı. Eğer Blender varsa Komplex bir protein tozu, yulaf ezmesi ve muz tertemiz olur gibi.
 
Bence Weideri alma. Seker orani dusuk bir weight gainer sec. Yabanci forumlarda okudugum kadariyla genelde dusuk seker oranli tozlar tercih ve tavsiye ediliyor.

The Top 10 Weight Gainers | LIVESTRONG.COM
Top 10 Best Mass Gainers | MD-Health.com
What is the Best Weight Gainer Supplement
https://www.google.de/#q=weight+gainers+low+sugar

Anladım, o zaman ben çoğu kişinin tavsiye ettiği gibi optimum serious mass alıyım zaten senin verdiğin top10 listesinde de birinci sırada. Peki ne kadar tüketmem gerektiği üstünde yazıyor mu? Kilo almak istediğim için normalden fazla tüketmem gerekir mi?

Ekleme: Rafine şeker yani normal evde kullandığımız beyaz şeker atıp ısıttığım süte weight gainer katsam, etkisini artırır veya düşürür mü? Söylediğim gibi başka şekilde süt içemiyorum yani soğuk ve şekersiz. Eğer sorun olmayacaksa böyle tüketicem sorun olacakasa su ile karıştırıp içicem.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı