Hangi vücut tipine sahibim?(Yardım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efervan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu dedikleriniz arası bir vücut tipi var mı peki? Boy 183 kilo 72.500 hocam 3x12 setler verdi sizce ne kadar dogru set ve tekrar sayısı bu vücut için

Çoğunlukla ektomorf gibi. Hocanın verdiği setlerde sorun yok, hareketlere alıştıktan sonra güç idmanları yapsan 6x3 gibi daha iyi olur bence.

Mezomorf-Ektomorf gibi ama baskın taraf ektomorf gibi

güzel vücut genetiğin var zaten mezomorf genetikte varsa bir adım önde oluyorsun, kas inşa etmeye müsait bi vücudun var gibi gözüküyor

işin zor biraz kardeşim ilk ay dan sonra 10 tekrarın üzerine cıkma bolca da yemek ye zor kilo alan grupdasın ektosun titiz ve disiplinli davranırssan güzel kas kütlesi koyarsın üzerine

Hepinize çok teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcam o zaman ben karbonhidrad agirlikli beslenmeye başliyorum .elleriniz dert görmesin

Son düzenleme:
Vücut tipini kimse burdan bilemez yapılan yorumlarda gerçekçi değil.İnce gözüküyor olabilirsin ama belki kas kaliten ve genetik yapın elverişli çabuk gelişeceksin?Zor kilo alırsın demişler belkide vücudun su tutuyor kilo almana yardımcı olacak?Her ince gözüken kilosu idealden az olan kişi ektomorf değildir bu vücut tipleri bilimde sağlık konusunda su yağ kas kemik kütlelerine met. hızına bakarak belirleniyor.Yani kafana takma ne gerekiyorsa onu yap vücudunu tanımaya çaliş.Bizim sana burdan ekto mezo endo dememiz sen kendi vücudunu tanimadıktan sonra bi işe yaramaz

haklısınız ama benim merak ettiğim konu karbon ağırlıklı beslenme mi? yoksa protein mi. yani supplement olarak ne tercih etmeliyim ?

Back
Yukarı