Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bikere sulu gözlüleri hiç sevmem Tarkanında dediği gibi 'el içinde ağlayandan uzak tutun beni uzak...'.Sarışın,esmer,kızıl farketmez baktığım zaman etkilenmişsem tamamdır.Bakışlar ve saçlar ilk görüşte beni etkiler daha sonraki kısımlar sonraki etapda incelenir,birde ankette yazmışsınız bebek gibi değil kadın gibi olacak yürüyüşüyle,hatlarıyla,trip atmalarıyla peşinden koşturtacak bir cazibesi olacak
ya benım hoslandıgım bayan tıpı yok ben dırekt olarak bayanlardan hoslanıyorum sarısın esmer kumral zayıf sısman kısa uzun farketmıyor o an cekım hıssettıgım her bayandan hoslanıyorum
Şekil şemal olarak bahsetmem gerekirse,boyu çok kısa olmasa iyi olur.1.60 ve üstü idealdir.Gözler Mavi,Yeşil veya en çok istediğim eşşek gözlü-siyah beni bitiriyor.Zayıf değil,balık etliyle zayıf arası bişey olabilir.Esmer-Kumral--Sarışın farketmez yeter ki peynir gibi olmasın.
Mental olarak;uyumlu,dürüst,efendi,iffetli(Bu çok önemli benim için),yeri geldiğinde koruyucu,fazla duygusal olmayan,zeki,işini bilen... Çok şey istiyorum biliyorum ama konunun formatı bu.