akaBarbo
Üye
Şimdi şöyle bir sorum var. Omuz günü diyelim ön ve yan omuzda hiçbir sıkıntı yok çalıştık geldik arka omuza herhangi bir arka omuz egzersizini yaptığımda dumbbell real lateral raise örneğini verelim sol arka omuzum daha bir şişiyor daha bir çalıştığını hissediyorum ama sağda tık yok. Sabit dururken bile aynada belli solun daha hacimli olduğu. Sırt kanat yani back günü diyelim dumbbell row yapıyorum yine sol teres minör kısmında çalıştığına dair tüm belirtiler var kanat pozu verdiğimde çok az farkta olsa hacim fazlalığı var sağda yine birşey yok. Olay nedir yani benim kan akışımda mı sorun var sağ tarafımda yada sağ taraf daha mı çok çalışmış solu çalıştıran ağırlık orayı çalıştırmıyor ? Hareketleri doğru yapıyorum onda eminim. Kafama takılan bu şekil çalıştıkça asimetrik kas gelişimi olmasın. Desem sağ taraf 5 kiloya alışkın sol değil sol taraf çalışıyor eşitleyene kadar ağırlık arttırmıyayım ama sol taraf daha hacimli duruyor bu sefer. Arkadaşlar bi yardım edin zaten birkaç postür sorunu yüzünden kafam takık birde kas sistemimde sıkıntı çıkmasın cidden bırakıcam sonunda bu sporu.