Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende var çok nadiren kullanıyorum. Ancak muazzam bir etkisi var diyemem. Memnun kalmadım açıkcası :)
Hımm.. Aslında ben ilk defa bu taurini redbullda ve sonra da bebek mamalarında tanıdım :)) ikinci kısma girmeyecek şimdi :) Ben orta şiddette bir idman yapıyorum.. Tek sorunum karın çalışmasına gücüm yetmiyor.. önceye alırsam da normal idmana halim kalmıyor.. Nexplode alacaktım.. Sonra Taurin in bendeki etkisini daha önceden bildiğim için ve de daha ekonomik, az bileşenli olduğu için bu ürün aklıma geldi.. fiyatı fazla değil..alıp bi denemekten bişi çıkmaz heralde :)) Yakında olsaydın 2 idmanlık yolla derdim :)) saol cevap için :)

Hımm.. Aslında ben ilk defa bu taurini redbullda ve sonra da bebek mamalarında tanıdım :)) ikinci kısma girmeyecek şimdi :) Ben orta şiddette bir idman yapıyorum.. Tek sorunum karın çalışmasına gücüm yetmiyor.. önceye alırsam da normal idmana halim kalmıyor.. Nexplode alacaktım.. Sonra Taurin in bendeki etkisini daha önceden bildiğim için ve de daha ekonomik, az bileşenli olduğu için bu ürün aklıma geldi.. fiyatı fazla değil..alıp bi denemekten bişi çıkmaz heralde :)) Yakında olsaydın 2 idmanlık yolla derdim :)) saol cevap için :)

İstanbulda olsan kutuyu verirdim canın sağolsun ama deneyebilirsin ben 2 tane alıyordum karbonhıdratı saglam alamadığım günlerde güçten duşmemek için 24 liraya almıştım sanırım 50 tane var :) rica ederim

Düşünmen yeter kardeş:) evet 22 26 arasında fiyatlar.. Ben sadece idman önce almayı düşünüyorum.. Redbull etkisi yapsa yeter bana :) kolay gelsin kardeş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Düşünmen yeter kardeş:) evet 22 26 arasında fiyatlar.. Ben sadece idman önce almayı düşünüyorum.. Redbull etkisi yapsa yeter bana :) kolay gelsin kardeş

Redbull kullanıyorsanda redbullun şekersiz olanını kullan bence, normal redbull da bol miktarda rafine şeker var diye biliyorum ben yanlış olmasın ama. Neyse konuda çok saptı kusura bakmayın :D

Redbull kullanıyorsanda redbullun şekersiz olanını kullan bence, normal redbull da bol miktarda rafine şeker var diye biliyorum ben yanlış olmasın ama. Neyse konuda çok saptı kusura bakmayın :D
Tabii sugarfree forever :) aynen hoşgörüye sığınak :)

Optımun gold
Hardline gainer
Hardline gltutamin
Hardline multıvıtamın
Power bcaa

azamege6.jpg
bi optımun ekledim

• Like
Reactions: F35
Proteinim yeni bitti şuan elimde gaspari bcaa 9000 var ve ultimate prostar whey ve ultimate creapure almayı düşünüyorum ama prostarın içinde zaten yüksek oranda bcaa varmış. Kendi konusunun altına da yazdım cevap alamadım nasıl kombine edeceğimi bilmiyorum. :(

Bunlarda benden yanliz kreatini bi haftadir kullaniyorum gobegim ve bel cevrem su tutmaya basladi bu kafar beklemiuordum
ype2e6e8.jpg

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Optimum whey
Amx gainer
Gaspari aminomax
Bsn no-xplode
Dymatize bcaa
Ve birde omega 3

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendim imal ediyorum adi bende saklı :) 4D nin kreatini vardi bunlarin cogu 2 ay onceki urunler simdi çoğu değişti

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba arkadaslar.
ON whey + bcca + creatin + animal pak kombin etmeyi düşünüyorum.
bunlara eklemem gereken ve/veya baska bir ürünle degiştirmem gereken ürünler var mı?
tesekkur ederim

Caseini nasıl kullanıyorsun gecemi yoksa Antrman sonrasında kullanıyorsun

Back
Yukarı