Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk olarak tüm arkadaşlara çalışmlarında başarılar diliyorum.. gelelim benim soruma 31 yaşındayım boyum 1.78 3 aydır düzenli olarak fitness yapıyorum haftanın 3 günü ve çalışma programı olarakda flexor hocanın 2. ay uygulmasını yapıyorum yani şöyle

1.gün: 20 dakika koşu 15 dakika bisiklet
barbel bench press 4*8
dumbel fly 4*8
incline barbel bench 4*8
incline dumbel fly 4*8
dumbel biceps 4*8
concentrtion dumbel curl 4*8
one arm row 4*8
ab crunch machine 3*25
sit crunch 3*25
ters mekik
dambıllarla sağa sola yatış yan bel için 3*25
sopayla twist 3*25

Diğer günde kanat ve omuz çalışıyorum şimdi gelelim asıl soruma ben 79 kiloyum ve bel kısmımda yağlar mevcut özellikle yan taraflarda!!! kardio yapıyorum dietede başladım en azından bölgesel erime diye bişey olmadığını öğrendikten sonra ilk olarak yağlarımdan kurtulmam gerektiğini düşündüm 1 aydır forumu okuyup her söylenene dikkat edip araştırıyorum ve supplement kullanmaya karar verdim fakat emin olamıyorum ben 3 farklı supplement
seçtim ama yanlış olabilir acaba bu seçtiklerim 3ülü kombinasyon olarak kullanılabilirmi yardımlarınız bekliyorum ürünler şöyle :
1:Universal Nutrition Ultra Whey Pro 908
2:Universal Nutrition Amino 1900 110 Tablet
3:Universal Nutrition Animal Cuts 42 Paket

animal cutsı yağ yakımı için,wheyi gelişmek aminoyuda yardımcı olması için düşünüyorum yani bir taraftan kilo vermeye çalışırken diğer yandanda gelişmek istiyorum gerekirse resimlerimi buraya yüklerim gittiğim salonda hoca die koyulan bir kız var fakat hiç bir konuda maalesef bilgisi yok o yüzden bu işi gercekten doğru bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim...

metin123 her başlığa sorunuzu kopyalayıp yapıştırınca daha mı heyecanlı oluyor anlayamadım

SDC17369.jpg

Bunlarda benim kullandıklarım.

Optimum Nutrition Gold Standart Whey 2,4 kg (2 Adet) (Double Çikolata-Çikolata Hindistan Cevizi)
'' '' Creatine 300 gr (2 Adet)
'' '' 2222 mg Amino Asit 325 Tablet
Ultimate Nutrition Whey 4,5 kg (Çikolata-Vanilya)
Hardline 500 mg L-carnitine 100 tablet
Tr Power Karbonhidrat 1,5 Kg (Çilekli)

axatan ultimatenin wheyinden memnun musun bende universal whey pro var şu anda ama bitince belki ultimateninkini alabilirim bi sorıyım dedim?

Gaspari MyoFusion
ON Casein
On BCAA
Scivation Xtend
Driven Sports Lean Xtreme
MusclePharm Shred Matrix
UspLabs Jack3d
Mrm CLA
NOW Adam
NOW Omega 3-6-9

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:26 ----------

On Creatin

Creatin:
Optimum creatin tablet
Jarrow formulas creatin monodyrate

Glutamine:
Iron-Tek glutamine powder
MHP glutamine SR powder

Protein Tozu:
Twinlab chocolate protein
Optium double rich chocolate protein
UNiversal Chocolate ice-cream
Dymatize fusion 7 chocolate

Amino+BCAA:
MRM BCAA+G toz
USPlabs Modern BCAA toz
Universal 2700 tablet

NOX:
DYmatize xpand xtreme pump
USPlabs Jack 3d

Diğer:
Now ZMA
Now Silymarin
Now Omega-3
Now Adam
Superfood Acai resveratrol
CountryLife Coq10
4 adet shaker.

Vay be, varmış bayaa :)

Ama sanırsam jack3d hariç hepsini kullanıcam.
Zira yüzme çok iyi geliyor.
40dk boyunca durmaksızın sırt üstü kelebek yüzüyorum, havuzun kenarına kollarımı dayayıp 3 set 15 tekrar dips yapıyorum; sırt-triceps-pektoral-omuz ne varsa yakıyor yav...üst beden için süper... gözüm için de fena değil.

Kullandıklarım.
On gold whey
Ultimate Aol
Alıcaklarım
Bsn nox
animal pak
ve bir fatburner ama kararsızım

arkadaslar..banada soyle bi supplement listesi yaparmasınız ! lütfen gerek yok yazmayın !!!! her yazısıımda supp. gerek yok yazılıyor !!! avrupada yasıyorum alma ımkanım var ..işe yarıyacaklardan yazarmısınız idmandan oncesi ve sonrası icin.. her gun calısmaya gidiyorum ama sadece whey kullanıyorum oda artık sıktı .. millet glutamin omega kreatin blaalala alayını kullanıyor.. lütfen banada bi liste yapsın bilen bi arkadas.. !! cok tesekkürler..

fat burner olarak hydroxcut hardcore x aldım sırada proteinim bitince iso93 ve glutamin almak var.

MERHABA ;

Muscletech Gainer

Multipower 2200 amino asit

Ultimate L-Glutamine 400 gr

Ultimate Creatine Monohidrat 1000 gr

Sizin söylediğiniz şekilde resimli olarak eklemek istedim ancak telefon umun bluetooth u ağrızalı olduğundan pc ye aktaramadım kusura bakmayın ..

Mevcut Supplement lerim bunlar ..

Sabah 1 sarı 5 yumurtalı ve peynirli omler yiyorum
Sabah ara öğün olarak Yulaf ezmesi ve süt alıyorum
Öğlen (idmandan önce) ton balığı ve makarna alıyorum
İdmandan hemen sonra bir şey yiyemiyorum ancak bir iki saat sonra tavuk göğüsü ve plav yada makarna yiyorum
Akşam ara öğün olarak süt cornflex ve
Gece yatmadan Reçelli yoğurt alıyorum

Yaşım 26 / Kg 67 / Boy 176 ve Spora başlayalı 2 hafta oldu hafif idmandayım ama bazen ağrılığı arttırıyorum vs.

Çok uzun yazdım ancak .. bu belirttiğim şartlara ve elimdeki supp. lere göre .. bunları en etkili hangi şekilde kullanmalıyım ? 2 hafta sonra kullanmaya başlayacağım ilk idman dan itibaren 1 ay dolacak.

Ayrıca şu da var sigara kullanımı kaslarda büyümeyi ve supplement lerin etkisini azaltırmı ?

Preworkout
Now Foods Caffeine 400 tab
Now Foods Beta alenine 500 gr
Prolab Creatine 1 kg

Intra Workout
ControlledLabs Purple PsyKO 60 serv
Controlled Labs Purple Wraath 90 serv

Test-HGH booster
Humanogrowth
Animal Stak

Post Workout
Ultimate Iso Sensation 93 5 lbs

Gun icinde
Optimum Optimen
Optimum Omega 3

O kadar kişinin supplementlara bu kadar para ayırabilmesi şaşırtıcı. Saydığınız supplementler düzenli tüketilirse aylık en az 150-200 TL gibi bir rakama denk geliyor.

Basit hesabımla; MuscleTech NitroTech protein, BSN NO-XPLODE, BSN CellMass bu üçü bile düzenli kullanılırsa aylık 200 TL'den fazla ediyor. Bir de yanına multivitamin, Glutamin, Fish Oil, BCAA gibi supplementlar da eklenince aylık ödenecek miktar iyice uçuyor.
O kadar para harcamak.. Hakkaten karşılığını alıyor muyuz acaba...

mysupplements.jpg

Buraya eklenecekler ;

Vpx NO-Shotgun MHF-1

Xpro Nutrition Amino 6000
Prolab Glutamine Powder

Back
Yukarı