Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
supplement kullanım şekli

Merhaba arkadaşlar 8 ay vücut geliştirmeye gittim ve hiç bir supplement kullanmadım. Kaslarda gerileme ve halsizlik başlıyınca 2 ay ara verip başka bir spor salonunda tekrar bu spora başladım. Şimdi yeni hocam bana ilk olarak gıdalarımı tam almadığımı ve zayıf olduğum teşhisini koydu. :) Gain Fast 3100, amino asit, ve onion nutrition creatine complexs aldırdı. Haftada 3 kez 2 saatten spor yapıyorum. Spor günleri akşam yemeği kesinllikle yemiyorum, spordan sonrada yiyemiyorum. Spor günleri sabah 2 su bardağına 2 ölçek gain fast içiyorum. Spordan yarım saat önce gene aynı ve yatmadan önce de aynı şekilde 6 bardak yani. Artı spordan önce aminı2222 den 3 tane, spor sonrasıda 3 tane içiyorum. Şimdi birde creatine complex içicem gün içinde. Sizce hoca abartmışmı ya biz zararı var mı bunların ? Ölçülerim boy 1.82, kilo 75, kol 34, omuz 117, bel 83. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar 8 ay vücut geliştirmeye gittim ve hiç bir supplement kullanmadım. Kaslarda gerileme ve halsizlik başlıyınca 2 ay ara verip başka bir spor salonunda tekrar bu spora başladım. Şimdi yeni hocam bana ilk olarak gıdalarımı tam almadığımı ve zayıf olduğum teşhisini koydu. :) Gain Fast 3100, amino asit, ve onion nutrition creatine complexs aldırdı. Haftada 3 kez 2 saatten spor yapıyorum. Spor günleri akşam yemeği kesinllikle yemiyorum, spordan sonrada yiyemiyorum. Spor günleri sabah 2 su bardağına 2 ölçek gain fast içiyorum. Spordan yarım saat önce gene aynı ve yatmadan önce de aynı şekilde 6 bardak yani. Artı spordan önce aminı2222 den 3 tane, spor sonrasıda 3 tane içiyorum. Şimdi birde creatine complex içicem gün içinde. Sizce hoca abartmışmı ya biz zararı var mı bunların ? Ölçülerim boy 1.82, kilo 75, kol 34, omuz 117, bel 83. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

yanlış yerde soruyorsunuz..öncelikle forumu inceleyin cevapları mevcut..bunları inceleyin..gerekirse son linkte sorun..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplementler-f26.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-b-l-f53.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlarda-supplement-kullan-t8691.html

1- BSN- TRUEMASS (karbonhidrat kompleks)
2- MUSCLETECEH-MESO-TECH
3- GNC- MEGA MEN (tımed rellease)
4- MULTIPOWER-BCAA
5- GNC- CREATİN MONOHYDRATE
6- OMEGA-3

1-2-3 ve 4 numaralı ürünler bitmek üzere....

BSN Syntha 6 ,Cellmass, Noxplode , Nitrix
Optimum gold whey 5lbs
Eas whey 5lbs
Twinlab liquid amino 2litre
Solgar multi vitamin

"Quattrporte" Ben Twinlab likit amino'sunun 2 litre olanını türkiyede bulamadım, acaba türkiyedenmi aldın yoksa yurtdışındanmı getirttin?

Bsn Nitrix
Bsn Noxplode
Bsn Cellmass
Optimum Whey %100
NitroTech(Protein Bar)
MultiVitamin
Krom(Gnc)
MuscleTech(Meso-Tech)

Sanırım en iyi kombine bende:)
bench_O

resim ekleyemiyorum.sebebini bilen var mı?

şu an kullandığım supplementler;
universal/animal max
universal/zma pro
bsn/nitrix
solgar/vm 2000
now/tribulus
eas/cla
optimum/vassive-ce

zuladakiler;
all stars/iso tech 94
eas/myoplex de luxe
now/aol
life time/glucosol
nutrex/lipo 6x
muscletech/nano vapor
muscletech/anabolic halo
muscletech/hydroxycut hardcore
universal/isostak
biotest/hot-rox

Muscletech whey protein hardcore

muscletech%20Whey_Protein_Hardcore.jpg.jpg

Optimum nutrion serious Mass

resim11.jpg

optimum nutrition ½100 whey
üniversal 3001 160 tablet
üniversal pure creatin
weider glutamine

bu ay böle yükleme yapıcam bakalım etkileri nasıl olucak cok merak ediyorum :)

Back
Yukarı