Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Megaforte lere Nitrodan sonra başlıyorum....

40 tüp Mega Forte ( 2 kutu )
4 tüp PowerSystem L-Karnitin (3000 mg)
Animal Pak
Animal Nitro
Hardline Glutamin
Weider Muscle Recovery 6000 mg BCAA+Glutamine

Eklentiler

• DSCN1295.JPG
    DSCN1295.JPG
    176,6 KB · Görüntüleme: 586
Ben de ilk off umda supplement stogumu yenileyecegim nerdeyse bittiler.

optimumdan- whey, aa, zma alicam bunlara ilaveten balik yagi ve multivitamin. Balik yagi ve multivitamini genelde eczaneden temin ediyorum.

Arkadaslar merak ettimde soruyorum, hangi supplementleriniz var ? (creatin, whey protein vs) resimli olarak eklerseniz iyi olur diye dusunuyorum. Ben benimkilerin resmini cekip ekliyecem.
ıyı gunler bi sorum olucak
1whey protein
2muscletech nano vapor
3Muscletech Anabolic Halo,
kombınasyonu nasıl sizce

eskiden alip da kullanmadiklarimla birlikte tum supplement listem.

Eklentiler

• photo (9)aa.jpg
    photo (9)aa.jpg
    393,9 KB · Görüntüleme: 586
Son düzenleme:
Psycho, senin amino 8000 ile benimkinin(571.msg) etiketi farklı mı duruyor bana mı öyle geldi?

Evet sanırım farklı duruyor. Gaspari aminoların bi 325 tablet olanları bir de 350 tablet olanları var. Ondan dolayı olabilir. Ben GNC den 350 tablet olanlardan aldım.

Evet sanırım farklı duruyor. Gaspari aminoların bi 325 tablet olanları bir de 350 tablet olanları var. Ondan dolayı olabilir. Ben GNC den 350 tablet olanlardan aldım.

benimde kafa karıştı şimdi.yakından bir resim aldım. bazen ithalatçı firma, ürünün üstüne bir etiket daha yapıştırıyor, belkide farklı görünmesinin sebebi odur.

Eklentiler

• amino8Ktab.jpg
    amino8Ktab.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 519
benimde kafa karıştı şimdi.yakından bir resim aldım. bazen ithalatçı firma, ürünün üstüne bir etiket daha yapıştırıyor, belkide farklı görünmesinin sebebi odur.

Evet baktım ben de şimdi ve başka bir etiket daha yapıştırılmış

Eklentiler

• IMG_2217-horz.jpg
    IMG_2217-horz.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 492
Back
Yukarı