LordCommander
Üye
2 ay kadar vücut geliştirme yaptım, ramazan boyunca ara verdim. Şimdi tekrar daha profesyonelce başlamak istiyorum, dediğim gibi 2 ay kadar yaptım ancak herhangi bir supplement kullanmadan. Şimdi kullanmak istiyorum. Şöyle bir liste çıkardım :
Scitec BCAA Xpress 500 Gr
Scitec L-Glutamine Powder 600 Gr
Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr
Hardline Creapure 500 Gr
Olimp Vita-Mineral Multiple Sport 60 Kapsül
Düzgün bir beslenmem olmadığı için supplement kullanmayı düşünüyorum, herhangi bir besinden yeteri kadar aldığımı düşünmüyorum, acıkınca yemek yiyenlerdenim
yaş 18 , 1.70 boy, 74 kilo. Hızlı kilo alan ve yağlanan vücut tipim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sizce sadece 2 ay çalışıp bir ay ara veren biri için ağır bir liste mi? Eklememi veya çıkarmamı önerdiğiniz neler var? Bu liste 630tl civarı tutuyor, bu beni biraz zorlar açıkçası biraz daha fiyatı düşürmek için neleri çıkarmalı veya değiştirmeliyim? Bu işten anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden sağolun.
Scitec BCAA Xpress 500 Gr
Scitec L-Glutamine Powder 600 Gr
Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr
Hardline Creapure 500 Gr
Olimp Vita-Mineral Multiple Sport 60 Kapsül
Düzgün bir beslenmem olmadığı için supplement kullanmayı düşünüyorum, herhangi bir besinden yeteri kadar aldığımı düşünmüyorum, acıkınca yemek yiyenlerdenim

Sizce sadece 2 ay çalışıp bir ay ara veren biri için ağır bir liste mi? Eklememi veya çıkarmamı önerdiğiniz neler var? Bu liste 630tl civarı tutuyor, bu beni biraz zorlar açıkçası biraz daha fiyatı düşürmek için neleri çıkarmalı veya değiştirmeliyim? Bu işten anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden sağolun.