Hangi Supplement Kombinasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gurbuz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi Supplement Kombinasyonu

• Weight Gainer+Pre workout ürünü+MusclePharm amino1

Votes: 0 0,0%
  • MuscleTech Whey+All stars Glutamine+Pre workout ürünü+MusclePharm amino1

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0

gurbuz1

Üye
Merhaba,187 boyunda 85 kg ağırlığındayım.Amacım Clean bulk yapmak.Hacim kazanmak istiyorum ama daha fazla yağlanmakta istemiyorum.Yağ oranım biraz fazla.Bu yüzden Gainer konusunda çok kararsızım.Alırsam günde yarım ölçek kullanacağım.Resimlerim altta linkini verdiğim konuda var lütfen önce resimlere bakıp sonra kombinasyon hakkında yorum yapın

Gurbuz1 Yaş 16 - Boy 187 - Kilo 85 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Haftaiçi 5 gün Bodybuilding
Cumartesi Kardio
Pazar dinlenme yapmayı düşünüyorum

Birkaç sorum daha var sizce hangi whey gainer ve pre workout u seçmeliyim

Pre workout ürünü seçeneklerim:
MusclePharm assult Yeni versiyon
Granade 50 calibre

Gainer seçeneklerim:
ultimate Muscle Juice (içeriğini çok beğendim içinde omega 3-CLA ve MCT var.Ekstra Omega 3 parası vermeme gerek kalmayacak)
Dymatize Super mass(fiyat avantajı var ama gereğinden fazla karbo içeriyor)

Resimlerine baktım daha yolun başındasın gainer veya pre workout almana gerek yok. Sadece beslenmene dikkat et, protein ve karbonhidratı dengeli biçimde alman yeterli. Senin seviyen için kilo*1,5gr protein ve kilo*3gr karbonhidrat tüketimi ihtiyacını karşılar. Protein ihtiyacını et, tavuk, hindi, balık ve yumurta dan, karbonhidrat ihtiyacını pirinç, bulgur, makarna ve tam tahıllı ekmeklerden karşılayabilirsin.

Resimlerine baktım daha yolun başındasın gainer veya pre workout almana gerek yok. Sadece beslenmene dikkat et, protein ve karbonhidratı dengeli biçimde alman yeterli. Senin seviyen için kilo*1,5gr protein ve kilo*3gr karbonhidrat tüketimi ihtiyacını karşılar. Protein ihtiyacını et, tavuk, hindi, balık ve yumurta dan, karbonhidrat ihtiyacını pirinç, bulgur, makarna ve tam tahıllı ekmeklerden karşılayabilirsin.

cevabınız için teşekkürler ama almak istediğim cevap bu değildi.Benim sorum hangi kombinasyonu,hangi ürünleri kullanmalıyım.Sizce supplement kullanmalıyım demedim..

cevabınız için teşekkürler ama almak istediğim cevap bu değildi.Benim sorum hangi kombinasyonu,hangi ürünleri kullanmalıyım.Sizce supplement kullanmalıyım demedim..
Duymak istediğin bu olmayabilir, ama aslında gerçek cevap bu, her gencin yaptığı klasik hatayı malesef sende yapıyosun. Cevap yazmıcaktım ama yardıma ihtiyacın var sandım. Neyse spor hayatında başarılar...

Duymak istediğin bu olmayabilir, ama aslında gerçek cevap bu, her gencin yaptığı klasik hatayı malesef sende yapıyosun. Cevap yazmıcaktım ama yardıma ihtiyacın var sandım. Neyse spor hayatında başarılar...

Türkiyede supplementlerın gerçekten abartıldığını iyice görmüş oldum. BB.com a girersen yeni başlayanlar için bile Whey+Preworkout+Omega 3+Multivitamin önerdiklerini görebilirsin.Maddiyat dışında bu tür basit takviyelerin bana ne zararı olabilir ki ?

Türkiyede supplementlerın gerçekten abartıldığını iyice görmüş oldum. BB.com a girersen yeni başlayanlar için bile Whey+Preworkout+Omega 3+Multivitamin önerdiklerini görebilirsin.Maddiyat dışında bu tür basit takviyelerin bana ne zararı olabilir ki ?

Soyle bi zarari olur,zaten suan enerjin gucun yerindeyken ve daha yolun basindayken bu opsiyonu kullanirsan 8-10 ay sonra seni bi kac adim oteye sicraticak birsey kalmaz elinde,sen daha bolum sonu canavari gelmeden butun mermilerini harciyorsun halbuki suan gelismek icin normal calisip beslenmen gayet yeter,omega3 ve multivitamini spor yapmayanlar bile kullaniyor onlari gec,preworkout un nescafe whey in tavuk yumurta olsun

Back
Yukarı