mrkaya
Üye
Iyı aksamlar arkadaslar , benım yaklasık toplam 4 -5 aydır vg gecmısım var 1 ay gıttım sonra 1 sene kadar ara bıraktım sonra 4 ay arka arkaya gıttım.Ve son 3-4aydır da bırakmıs bulunmaktayım. Ve tekrardan baslamak ıstıyorum ve bu sefer bırakmamak en azından bırakmamaya calısmak ıstıyorum.
Kilom 58 , vücudumun sekli plaj vücudu sadece o sekılde sisirmem lazım.
Ben kilo aldıırıcı karbonhidrad ve whey protein düşünüyorum,kilo almam için ve kas yapmam için.
Sizlerin bana önerileri nelerdir ? hangi ürünü almalıyım? aldıgım ürünü nasıl kullanmalıyım?
Not: İsteyen ürünü alabileceğim adreside önerebilir kredi kartı ıle taksitle alabileceğim için o tür yerler onerirseniz sevinirim
Not1: Calısmamı setleri kısa tutup ağır calısıp bulk yapacam ona göre ürünler yada sizlerin bana öneri ürünlerinide sunabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Kilom 58 , vücudumun sekli plaj vücudu sadece o sekılde sisirmem lazım.
Ben kilo aldıırıcı karbonhidrad ve whey protein düşünüyorum,kilo almam için ve kas yapmam için.
Sizlerin bana önerileri nelerdir ? hangi ürünü almalıyım? aldıgım ürünü nasıl kullanmalıyım?
Not: İsteyen ürünü alabileceğim adreside önerebilir kredi kartı ıle taksitle alabileceğim için o tür yerler onerirseniz sevinirim
Not1: Calısmamı setleri kısa tutup ağır calısıp bulk yapacam ona göre ürünler yada sizlerin bana öneri ürünlerinide sunabilirsiniz.
Teşekkür ederim.