Hangi sporu yapmalıyım

arkadaslae ben 17 yasındayım 92 kiloyum 172 cm boyum var ben normalde bilgehan koçun haftada 4 günlük full body programını yapıyorum bugün yaparken bi abi geldi yanıma bunları yapma bunlar seni hantallaştırır body çalışma cross çalış kilolarını ver zaten kilolusun ağırlık çalışarak kaslarınıda ezersin hantallaşırsın iyice felan dedi crossfit çalış kilonu ver ben özel harekatçı yetiştiriyorum felan dedi kafam karıştı body çalışmayı bırakıp crossfit mi çalışmalıyım

Zayıflamak istiyorsan, beslenmene dikkat et.
Asıl önemlisi o. Gerisi işin tuzu biberi ancak.
Spora gelirsek; full body zayıflamak için çok idealdir. Düzgün yaparsan, tüm vücudu çalıştırır. Çok da iyi yağ yakarsın.
Crossfit benim de çok sevdiğim bir alan. Onu da yapabilirsin ama full body e destekleyici olarak yap.

Full body ağırlık çalışmak hantallaştırmaz. İzole egzersiz yapanlar ağır olabilir ama full body çalışanlar hantal olmaz.
Dünyaca ünlü atletler, kick boksçular, boksörler,yüzücüler hep full body i destekleyici olarak çalışır. Hiçbirisi de hantal değildir.
İzole hareket ile full bodyi karıştırmamak lazım.

Zayıflamak istiyorsan, beslenmene dikkat et.
Asıl önemlisi o. Gerisi işin tuzu biberi ancak.
Spora gelirsek; full body zayıflamak için çok idealdir. Düzgün yaparsan, tüm vücudu çalıştırır. Çok da iyi yağ yakarsın.
Crossfit benim de çok sevdiğim bir alan. Onu da yapabilirsin ama full body e destekleyici olarak yap.

Full body ağırlık çalışmak hantallaştırmaz. İzole egzersiz yapanlar ağır olabilir ama full body çalışanlar hantal olmaz.
Dünyaca ünlü atletler, kick boksçular, boksörler,yüzücüler hep full body i destekleyici olarak çalışır. Hiçbirisi de hantal değildir.
İzole hareket ile full bodyi karıştırmamak lazım.
Crossfit olarak ne yapabilirim mesela benim programım şu
Pazartesi;
İncline bench pres
Bench dumbel pres
İncline dumbel fly
Z bar curl
İncline dumbel curl
Triceps pushdown
İncline skull crusher close grip bench press
3x12 hepsi
Salı ve Cuma;
Lat puldown
Reverse lat puldown
Bentover row
Reverse bentower row
T bar row
Shrug 4x12
Leg extension
Leg press
Leg curl
deadlift
3x12 hepsi shrug hariç
Perşembe;
Barbel shoulder pres

Dumbel shoulder pres

Seated dumbel fly

Eğilerek dumbel fly

SUPERSETLİ

Triceps rope push down

İncline dumbel curl

Dumbel anla indirme

Hammer curl

Trixeps extension

Barbel curl

fullbody zayıflamak için ideali uyku düznenine , beslenmene ve cardionu iyi yaparsan iyi bir verim alırsın:)

Back
Yukarı