Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar şu siralar bize sponsor olmak isteyen 5 firma var.bunun secimini sizin oylariniz belirleyecek.lütfen istediginiz sponsora bir oy verin.oylar icin simdiden tesekkürler.....
Bence shell&ferrari ... Sponsorun prestiji de çok önemli. Sıradan bir insan olarak orada duymadığım markalar var, en iyisi shell&ferrari diye düşünüyorum. İnsanlarda vaybe forumun sponsoruna bak hissi uyandırır hem...
niie LL iki tane şıkkı var...oylar ikisine birden yazılıyo ama neden??permütasyon olarak hesapladığımızda daha fazla şansı olsun die mi??hehe.. :lol: :lol:
ya arkadaslar mazur göründe ben anlayamadım neye tişörtlere mi sponsor olcak siteyemi.....yeni okudum bu baslıgıda onun için....vakit kısıtlıymıs belkide gectimi onu da bilmiyorum ki...neyse