hangi protein tozu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atay78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

atay78

Üye
oncelıkle herkeze merhaba yaklasık 8-9 aydır body ıle ılgelnıyorum son 4 aydır ek besın olrak gasparı 8000max aa kullanıyorum ve artık kas kutlesının cok yavas artmasından ve daha fazla kutle kazanmak ıcın proteın tozu kullnamaya karar verdım aklım cok karısık ne alıcagıma bır turlu karar veremedım ben sıralyım sız bana yardım edın lutfen

syntha 6 :herkezın kullandıgı ve onerdıgı meshur proteın tozu ama nedense bana ıcındekı proteın mıktarının azlıgı kh ve yag fazllagından dolayı pek ıse yaramıycak gbı geldı (bu sadece kendı dusuncem yanlıs bılıyorda olablırım )

optımum nutrition : bu urundekı servıs sayısı ve proteın mıktarı cok ıyı ama bu urununde amerıkada oldugu gbı olmadıgı soylenıyor ulkemızdekı urunlerının
musclepharm combat :bu urunde proteın bakımından ıyı bır urune benzıyor

phase8:bu urununde proteın mıktarı cok ıyı ama cok gaz yaptgı soylenıyor ve servıs sayısı bıraz az gbı geldı bana bırde cok kopurdugu soylenıyor

bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevnırım proteın tozuyla bırlıkte gasparı 8000max aa te kullanıcam ayrıca dıyete grıp alabıldıgımm kutleyı aldıktan sonra l carnıtıne ıle kardıyoya gırmeyı dusunuyorum ben sıze uyguluycagım beslenme programınıda sorayım bıraz kapsamlı bır konu oldu ama ayrı ayrı cevaplarsanız sevınrıım

08:00 kahvaltı yagsız peynır lor peynırı 6-8 zeytın domates salatalık 5 tane beyaz yumurta ve bır tane yumurtanın sarısı

10:00 ara ogun de cerez yemeyı dusunuyorum badem kuru uzum kayısı ve fındık

12:00 haslanmıs tavuk vesoslaıp yemeyı dusunuyorum

14 :00 bır kase yulaflı yogurt

15:00 muz ve hosuma gıden baska bır meyve daha yemeyı dusunuyorum

16:00 ton balıgı yada haslanmıs et yanında pılav

17:00 spor salonu ve spor

salondan sonra ne gbı bır program uygulamalıyım ve uyguladıgım programlarda eksık fazla olan seyler nelerdır

sımdıden tum herkeze yardımları ıcın tesekkur edrım .

bu arada boyum 1.78 kılom 78-79 arasında degısmektedır

Zaten yeterince protein aliyosun bence gerek yok ya da porsiyonlarini biraz buyut

LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muscletech markasına da bir göz at. aşağı yukarı hepsi aynı niteliklerde zaten tat olarak en çok beğendiğini kullan deneme yanılma yapabilsin.

cevap veren arkadslara tesekkur edrım proteın7 sıtesınden optımum nutrıtıon whey aldım cok arastırdım yorumları okudum proteın 7 de aradım sagolsunlar gercekten ılgılı bır musterı hızmetlerı var gelelım konuya

sımdı yemek lıstemı ekledım acaba ekleyıp cıkarmam greken seyler nelerdır yardımcı olursanız cok makbule gecer sımdıden tesekkurler cevap veren arkadaslara

sıte ne kadar olu bır sıteymıs pek ugrayan yok sanırım neyse proteın tozum geldı tadı ıcımı ve karısması gercekten guzel kesınlıkle alacak arkadaslara onereblırım

site ölü bir site degil de insanlar benzer konulara cevap vermekten biktiklari icin ilgisiz kalmis olabilirler :) sectigin protein tozu herkesin malumudur cok satan ve bircok kisinin begenisini kazanmis bir marka zaten sikinti yasamazsin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekleme cikarma derken ne demek istedigini aciklarsan cevap alabilirsin ancak. Site olu degil bugun cumartesi. Issiz sitesi degil burasi. Herkesin isi gucu, ailesi var.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

site ölü bir site degil de insanlar benzer konulara cevap vermekten biktiklari icin ilgisiz kalmis olabilirler :) sectigin protein tozu herkesin malumudur cok satan ve bircok kisinin begenisini kazanmis bir marka zaten sikinti yasamazsin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ben anlamıyorum ki bin kere konuşulmuş konuya yine üşenmeden cevap veriyoruz geç verince de trip yiyoruz. ölüyse yazma bidaha olsun bitsin. araştırsan sorularının hepsi sitede mevcut zaten. bak ekteki arkadaşım ne güzel açıklamış durumu.

ben anlamıyorum ki bin kere konuşulmuş konuya yine üşenmeden cevap veriyoruz geç verince de trip yiyoruz. ölüyse yazma bidaha olsun bitsin. araştırsan sorularının hepsi sitede mevcut zaten. bak ekteki arkadaşım ne güzel açıklamış durumu.
sen bu tarz cevap verıceksen hıc verme zaten bılen bırılerı ıllakı verıyor sıteye gırıp gırmıycegımı sanamı sorucam sen kımsınkı onu anlıymadım bu kadar celallendın daha fazla sey yazardımda gerek yok bence sen bıdaha konularıma cevap yazma ok pek bır bılgın oldugunuda dusunmuyorum zaten

dıger cevap veren bılgılendıren arkadslara tek tek tesekkur edrım

Bindigin dali kesersen tepki alirsin. Yardimci olmak isteyenlere olu dersen hos karsilanmazsin. 100 kere konusulmus konuyu yazmisken cevap aliyosan hala bi tesekkuru cok gorup olu dememen lazim. Hic birsey bilmiyorsan acip site kurallarini okuyabilirsin.

Bindigin dali kesersen tepki alirsin. Yardimci olmak isteyenlere olu dersen hos karsilanmazsin. 100 kere konusulmus konuyu yazmisken cevap aliyosan hala bi tesekkuru cok gorup olu dememen lazim. Hic birsey bilmiyorsan acip site kurallarini okuyabilirsin.

bırcok foruma uyeyım forum kurallarını nasıl davranılıcagını ogrenıcegım en son kısın bındıgın dal derken ne alaka sacma benzetme kullanmıssın ayrıca yukrdakı mesajlarıma bakarsan cevap veren herkeze tek tek tesekkur etmısım at gozluguyle bazı seylerı yorumlamamak lazım ayrıca forumda kı benzetmeyı konularda kı gec cevaplardan dolayı verdım ok ve 100 kerde konusulsa bılgı herzaman sabıt kalan bırsey degıldrı yenılenebılen bısey 101 . kez konu acarım sanane daha fazla ortamı germe ıstersen senden yardım ısteyende yok gereklı cevapları veren arkadslar verdı zatwn senın gbı saldırırcasına cevap vermedıler ok

Back
Yukarı