oncelıkle herkeze merhaba yaklasık 8-9 aydır body ıle ılgelnıyorum son 4 aydır ek besın olrak gasparı 8000max aa kullanıyorum ve artık kas kutlesının cok yavas artmasından ve daha fazla kutle kazanmak ıcın proteın tozu kullnamaya karar verdım aklım cok karısık ne alıcagıma bır turlu karar veremedım ben sıralyım sız bana yardım edın lutfen
syntha 6 :herkezın kullandıgı ve onerdıgı meshur proteın tozu ama nedense bana ıcındekı proteın mıktarının azlıgı kh ve yag fazllagından dolayı pek ıse yaramıycak gbı geldı (bu sadece kendı dusuncem yanlıs bılıyorda olablırım )
optımum nutrition : bu urundekı servıs sayısı ve proteın mıktarı cok ıyı ama bu urununde amerıkada oldugu gbı olmadıgı soylenıyor ulkemızdekı urunlerının
musclepharm combat :bu urunde proteın bakımından ıyı bır urune benzıyor
phase8:bu urununde proteın mıktarı cok ıyı ama cok gaz yaptgı soylenıyor ve servıs sayısı bıraz az gbı geldı bana bırde cok kopurdugu soylenıyor
bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevnırım proteın tozuyla bırlıkte gasparı 8000max aa te kullanıcam ayrıca dıyete grıp alabıldıgımm kutleyı aldıktan sonra l carnıtıne ıle kardıyoya gırmeyı dusunuyorum ben sıze uyguluycagım beslenme programınıda sorayım bıraz kapsamlı bır konu oldu ama ayrı ayrı cevaplarsanız sevınrıım
08:00 kahvaltı yagsız peynır lor peynırı 6-8 zeytın domates salatalık 5 tane beyaz yumurta ve bır tane yumurtanın sarısı
10:00 ara ogun de cerez yemeyı dusunuyorum badem kuru uzum kayısı ve fındık
12:00 haslanmıs tavuk vesoslaıp yemeyı dusunuyorum
14 :00 bır kase yulaflı yogurt
15:00 muz ve hosuma gıden baska bır meyve daha yemeyı dusunuyorum
16:00 ton balıgı yada haslanmıs et yanında pılav
17:00 spor salonu ve spor
salondan sonra ne gbı bır program uygulamalıyım ve uyguladıgım programlarda eksık fazla olan seyler nelerdır
sımdıden tum herkeze yardımları ıcın tesekkur edrım .
bu arada boyum 1.78 kılom 78-79 arasında degısmektedır
syntha 6 :herkezın kullandıgı ve onerdıgı meshur proteın tozu ama nedense bana ıcındekı proteın mıktarının azlıgı kh ve yag fazllagından dolayı pek ıse yaramıycak gbı geldı (bu sadece kendı dusuncem yanlıs bılıyorda olablırım )
optımum nutrition : bu urundekı servıs sayısı ve proteın mıktarı cok ıyı ama bu urununde amerıkada oldugu gbı olmadıgı soylenıyor ulkemızdekı urunlerının
musclepharm combat :bu urunde proteın bakımından ıyı bır urune benzıyor
phase8:bu urununde proteın mıktarı cok ıyı ama cok gaz yaptgı soylenıyor ve servıs sayısı bıraz az gbı geldı bana bırde cok kopurdugu soylenıyor
bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevnırım proteın tozuyla bırlıkte gasparı 8000max aa te kullanıcam ayrıca dıyete grıp alabıldıgımm kutleyı aldıktan sonra l carnıtıne ıle kardıyoya gırmeyı dusunuyorum ben sıze uyguluycagım beslenme programınıda sorayım bıraz kapsamlı bır konu oldu ama ayrı ayrı cevaplarsanız sevınrıım
08:00 kahvaltı yagsız peynır lor peynırı 6-8 zeytın domates salatalık 5 tane beyaz yumurta ve bır tane yumurtanın sarısı
10:00 ara ogun de cerez yemeyı dusunuyorum badem kuru uzum kayısı ve fındık
12:00 haslanmıs tavuk vesoslaıp yemeyı dusunuyorum
14 :00 bır kase yulaflı yogurt
15:00 muz ve hosuma gıden baska bır meyve daha yemeyı dusunuyorum
16:00 ton balıgı yada haslanmıs et yanında pılav
17:00 spor salonu ve spor
salondan sonra ne gbı bır program uygulamalıyım ve uyguladıgım programlarda eksık fazla olan seyler nelerdır
sımdıden tum herkeze yardımları ıcın tesekkur edrım .
bu arada boyum 1.78 kılom 78-79 arasında degısmektedır