Hangi protein tozu daha iyi olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
82 kilo ve 1.78 boyundayım. Yağ yakmak ve kas yapmak istiyorum. Hangi protein tozunu ve yağ yakıcıyı almam daha mantıklı olur ? Bazı protein tozları kilo aldırmaya yönelikmiş sanırım :s

Hocam ben kullanmadım ama musclemeds cornivor beef protein varmıs yaglanmadan kas yapmak için.Ben de yağlanmadan kas yapmak istiyordum tercihimi multipower %100 whey proteinden yana kullandım.

Arkadaşlar p.tozu mucize değil.Beslenmeni oturttuysan toza gerek yok zaten.Beslenmende eksik varsa onu tamamlarsın anca.O kadar hevesle alıp ondan sonra hayal kırıklığına uğramayın.

mamix_28 arkadaşım doğru söylüyor arkadaşlar."Protein tozu yağ yapmadan kas yapar" diyende "protein tozu yağlanma yapar" diyende yanlış bilgi aktarmaktadır.Önemli olan günlük kalori ihtiyacını hesaplayarak ve günlük karb,pro,yağ oranlarını ayarlayarak,mümkün olduğu kadar yağsız kas kütlesi elde edebilmektir.onun dışında günlük kalori ihtiyacını aşan her insan yağlanacaktır,isterse sadece protein tozu ile yaşasın.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : protein tozu onerileri

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı