FıratYavuz
Üye
Arkadaşlar merhaba ben spora başlayalı 2 ay oldu ve vitamin gerekli diye düşünüyorum... Uygun bütceyle alabileceğim hangi vitamini önerirsiniz? 1.80 boy 72 kiloyum
evet az önce fiyatına baktım gerçekten uygun bu suplementlerde hardlinenı var acaba çok fark var mı bunlar arasında bilgin var mı?Kardeşim ben daha önce Pharmaton kullanmıştım. Gerçekten çok faydasını görmüştüm lakin kademe kademe fiyatını artırdılar.
Şimdi supradyn allday kullanıyorum. Fiyatı da uygun 3-4 gün içinde etkisini hissediyorun. Tavsiye ederim.
Tamam çok teşekkür ederim reisBen tamamen bildiğimiz eczanede satılan multivitaminden bahsediyorum azizim, pek bilgim yok bu konuda diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Teşekkür ederim aradığım cevap buyduHardline Vitamin Mineral kullandım öneririm , içerik olarakta orta seviye bir ürün , bir animal pakla yarıştırmayalım ama beni belki uzun süredir hasta etmediresmen 0 hastalık geçirdim aylarca , tabi ben ekstra olarak fazla vitamin alıyorum ama bu ürünü multivitamin olarak kullanıyorum...
Bu arada aile hekiminden , magnezyum+b12+çinkoda alabilirsinTeşekkür ederim aradığım cevap buydu![]()
Tamam başkan eyvallahBu arada aile hekiminden , magnezyum+b12+çinkoda alabilirsin![]()