Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. fazla kilo problemi olduğundan dolayı doktor diyet listesinin yanına l-carnitine ekledi. Bunuda gnc marka olarak almamı istedi.(Likit olanından) Forumda araştırma yapmaya çalıştım ama özellikle gnc marka l-karnitine hakkında pek fazla yorum bulamadım. bilen arkadaşlar, hocalardan ricam doktorun verdiği markanın ürünü iyimidir, yoksa önerebileceğiniz farklı markalar varmı?Birde internetten yaptığım araştırmalarda lipo x6 ürünün linkini attım kendisine. İncelemiş ama bana USA dan yasaklı maddeler var önermiyorum dedi. Bu üründe de gerçekten durum bu şekildemi?Yardımcı olan herkese teşekkürederim şimdiden.
Not: GNC markasını ısrarla neden önerdiğimi sorduğunda kendisinin daha önceden gnc ürün danışmanlığıda yaptığını ve güvenilir bir marka olduğunu söyledi. Sizcede öylemidir.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:57 ----------
fikrini belirtecek olan kimse yokmu?
Not: GNC markasını ısrarla neden önerdiğimi sorduğunda kendisinin daha önceden gnc ürün danışmanlığıda yaptığını ve güvenilir bir marka olduğunu söyledi. Sizcede öylemidir.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:57 ----------
fikrini belirtecek olan kimse yokmu?