Hangi marka ayakkabı tercih ediyorsunuz ?

hangi marka ayakkabı

• nike

Votes: 244 31,0%
  • adidas

Votes: 272 34,5%
  • puma

Votes: 62 7,9%
  • reebok

Votes: 30 3,8%
  • diğer

Votes: 180 22,8%

• Total voters
    788
Sporda Adidas'tan şaşmam fakat günlük hayatta Emerica gibisi yok :)

Spor ayakkabı konusunda Adidas'tan şaşmamayı öğrendim.

hem cardio hem ağırlık yani cross bir şekilde kullanmak için kesinlikle nike air max 2013(kırmızısı gerçekten çok hoş :) )öneririm.Ama asics ayakkabılarda çok iyidir.Burada seçim alıcıya kalmış hangisi fiyat/performans olarak uygunsa o en iyisidir ;)

hem cardio hem ağırlık yani cross bir şekilde kullanmak için kesinlikle nike air max 2013(kırmızısı gerçekten çok hoş :) )öneririm.Ama asics ayakkabılarda çok iyidir.Burada seçim alıcıya kalmış hangisi fiyat/performans olarak uygunsa o en iyisidir ;)

Kırmızısını Deniz Duygulu giyiyor hastasıyım .)

images

yabancı sitelerin çoğunda converse chuck taylor önermişler.Hem koşu(uzun mesafe olmamak kaydıyla),hem ip atlama özellikle de ağırlık kaldırma(squat,deadlift,power clean,leg press vs...) konusunda şiddetle tavsiye ediyorlar.Tecrübeli arkadaşlar sizce conver chuck taylor mı yoksa nike air max 2013 mü?çok kararsız kaldım ve muhtemelen yarın ayakkabı alacam yardımmm :)

---------- Post added 04.06.13 at 00:09 ---------- Previous post was 03.06.13 at 22:18 ----------

air jordan almaya karar verdim.inşallah air jordan 1 modelini bulabilirim.İdmanlarım genel olarak squat,deadlift,military press tarzı bileşik(compound) egzersizlere dayalı.ve çoğunlukla bacak çalıştığım için basketbol ayakkabısı en uygun seçim galiba

Mens-Trail.html

Sonunda büyük çelişkiler,ihtiraslar ve gel-gitler sonucu aldım ayakkabıyı ve inanılmaz derecede içime sindi.Hem koşu(uzun mesafe olmamak kaydıyla) hem ağırlık çalışanlar için(cross training-crossfit)çok ideal.İnce,yassı,düz taban.Esnek,dayanıklı ve doğal ayak hareketlerine uyumlu mükemmel bir ayakkabı :)

Son düzenleme:
Salonda ayakkabı olarak reebok zignano kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederım farklı bir ayakkabı. nike ve adıdas da denedım ama bundan aldıgım performansı alamadım. dısarda sokakta kullanmaya da spor ayakkabı kullanmıyorum ayaklar ıcın saglıklı oldugunu dusunmuyorum cunku

Cardio günleri haricinde and1 ın ayakkabıları çok iyi. Biraz ağır olduğu için cardio günleri can sıkıcı olabiliyor

işim gereği sağlam ayakkabı tercih ediyorum 50-60 tl olanlar 1 ay sonra tırt oluyor nike güzel ayakkabılar yapıyor yüksek tabanlı spor ayakkabıları var bir ara çivi girdi ayağıma ama hiç bir şey olmadı topuğu uzundu kurtuldum o gün o ayakkabıyı alıp öpesim geldi. Spor içinde mükemmel rahat ve koşu yaparken altında amasör varmış gibi kaldırıp indiriyor :D

dün ilk kez şu new balance'ı deneyeyim dedim. o ne dar kalıplı bir ayakkabı öyle. 44.5 giydiğim halde ayağımı cendere gibi sıktı. şu haliyle bile koca bir görüntüsü var, yarım numara yukarı çıksam iyice büyük görünecekti. pek sarmadı beni açıkçası görüntüsü ve modeli de. neden bu kadar popüler pek anlayamadım.

Back
Yukarı