Hangi marka ayakkabı tercih ediyorsunuz ?

hangi marka ayakkabı

• nike

Votes: 244 31,0%
  • adidas

Votes: 272 34,5%
  • puma

Votes: 62 7,9%
  • reebok

Votes: 30 3,8%
  • diğer

Votes: 180 22,8%

• Total voters
    788
3-4 ay önce New Balance koşu ayakkabısı aldım salonda giymek için. Çok rahat şahsen memnunum ama, baş parmağın orda filenin altındaki astarı söküldü hemen. parmağı oynatınca yukarı doğru filenin altından çorap görünüyor :mad: Göstereceğim mağazaya faturası duruyor. Bana mı denk geldi, dikişleri hep kalitesiz midir bilmiyorum. İlk defa almıştım.

Onun harici genelde adidas giyiyorum. Adidaslarımdan da hep memnun kaldım.

Ergenligimden beri nike 'ciyim, MBA imi yaparak case study Reebok gelmisti, uzulmustum o kadar yani :)

Ayakkabı ; New balance (Asla şaşmam ayak rahatlığına çok önem veririm ve giydiğim en rahat ayakkabı)

Bot ; DeWalt İndustriall ( çelik botlarla geziyorum sağlam baya, rahat hem havalı bide :D )

Saucony öneririm, daha çok koşu ayakkabısı üretiyorlar ama, ayak tipine göre ayakkabılar olduğu için herkes için doğru ayakkabı olduğuna inanıyorum.

sporda nike dualfusion iyi ama dışarda fazla bilinen marka şeyler giymeyi sevmem :D ama dualfusion sporda çok rahat tabanı ayağı asla yormuyor

Benim tercihim asics
Ama ayakkabıyı yaptığınız spora göre almanız gerekiyor koşu ve yürüyüş yapanlar özellikle kalın tabanlı yumuşak ayakkabı almalı bu çok önemli bi konu ayrıca her gün aynı ayakkabı giyilmemeli

yabancı pro vg ciler genelde basket ayakkabısı giyiyor ? özellikle jay cutler,phil heath hep basket ayakkabısıyla dolaşıyor

sanırım bende bir tane alacağım fiyatına göre çok rahat ayakkabılar nike da kampanya vardı 99 tl ye kadar düşmüş

Su videonun tam 2. dakikasindaki Nike modeli de cok hos, rahat ve sade gorunuyor. Ne oldugunu bilen var mi acaba?

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=9f347m914gY[/YOUTUBE]

Nike Max Air mükemmel bir ayakkabı siyah üzerine mor ve üstüne beyaz nike işareti :D:D

ama baya pahallıya aldım

Back
Yukarı