Ben Cardio olarak kosu yapmayi sevdigim icin kosu ayakkabilari aliyorum.
Ancak tabani yüksek olmayan kosu ayakkabisi görmedim buralarda. Onlarla zemini daha iyi hissedebiliyorum. Simdi bir tane Puma'nin kosu ayakkabisini aldim ama tabani yüksek, standart kosu ayakkabilarinda oldugu gibi. Rahat ancak kosu bandinda yoruldugumda dengemi saglamak zor oluyor, korkuyorum düsecegim diye.
Kinetix'in kosu ayakkabilarini da denemistim almadan önce ama üst tarafi cok yumusakti, biraz stabile olmasi lazim denge icin, ayrica önden hemen yirtilir bence onlar uzun süreli kosularda.
Adidas ve Nike'in Türkiye'deki bayan kosu ayakkabilarinda kalip sorunu yasadim, ön taraflarini dar yapmislar, parmaklarimi rahatsiz etti giyerken.
Gerci yurtdisindan aldigim iyi bir Adidas kosu ayakkabim var ama iste Tr'de modeller hep ayni ve fiyatlar cok yüksek.
Diger arkadaslarin dedigi gibi markadan cok, model ve fonksiyonu önemli bence ayakkabinin.
Tabii birde spor salonlarinda bazilari kiyafet isini abartiyor, özellikle bayanlar. Kiyafetin rengine göre ayakkabi giyiyorlar. Güzel duruyor ama ben daha cok sporuma bakiyorum, öyle seyler beni cok fazla motive etmiyor.
Bu arada spor salonunda terlikle calisan bir erkege simdiye kadar hic rastlamadim, iyikide rastlamadim yani. Ne cirkin bir görüntü ya, hem de bir üyenin yazdigi gibi ya agirliklar düserse ayaginiza ne yapacaksiniz.