Hangi lor peynirini yiyorsunuz?

Bütün aramalarıma karşı lor peynirinin yağsız tuzsuz olanını bulamadım. En düşük yağlı 10 gramla Tahsindaroğlu markasının. Siz hangi markayı yiyorsunuz ? ve nereden alıyorsunuz ?

Bim tek süt adi
u2ytuveq.jpg

GSmart Maya M1 v2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wow cok iyi . cok sağol .[DOUBLEPOST=1396718441][/DOUBLEPOST]Hakan , onlardaki besin değerlerini bilemiyorum ki. Cok yağ olabilir. Güvenilmez .[DOUBLEPOST=1396718548][/DOUBLEPOST]Yalnız RYZ . TekSüt - /urunler/Lor-BB.jpg soyle bişey buldum. ürünün üzerindeki değerler ile sitedekiler tutmuyor. :/

Valla muhammet 2 3 sene spor yaptim hep 0azardan taze yağsiz lor aldim 100 gr sabahlari yiyorum bence çok bi farkı olmamali kg 7 tl :)[DOUBLEPOST=1396719141][/DOUBLEPOST]Ve bu sekilde 48 kg verdim :)

wow cok iyi . cok sağol .[DOUBLEPOST=1396718441][/DOUBLEPOST]Hakan , onlardaki besin değerlerini bilemiyorum ki. Cok yağ olabilir. Güvenilmez .[DOUBLEPOST=1396718548][/DOUBLEPOST]Yalnız RYZ . TekSüt - /urunler/Lor-BB.jpg soyle bişey buldum. ürünün üzerindeki değerler ile sitedekiler tutmuyor. :/

resim ayni bununla uzerinde yazan bu 500gr 3.10 tl

bi de peysan vardi A-101 de onda protein degeri daha az gibi hatirkiyorum bi de biraz sanki yagliydi cunku tadi guzeldi bu tad felan hic yok toplu aliyoruz vakumlu oldugundan sorun olmuyor

GSmart Maya M1 v2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yörsan kahvaltlik lor peyniri. piyasadaki en iyi değerlere sahip lorlardan birisidir. tadi da güzel. Forumda konusu vardı.

Kipa'da böreklik Lor satıyorlardı. Değerleri gerçekten çok iyiydi. Haftaya Perşembe günü gidip almayı düşünüyorum bir daha(Onun yerine bu aralar süzme peynir ile idare ediyorum) Aldıktan sonra besin değerlerini buraya yazarım. :)

Ben peynirci baba dan alıyorum kilosu 4 lira mı ne protein bakımından da zengin zaten günde en az 50 gr tüketiyorum

Son düzenleme:
Back
Yukarı