hangi kanal?

hangi kanal sizce en iyi? (tüm grafik,içerik ve izlenebilirlik değerlerine göre)

• kanal d

Votes: 14 15,9%
  • show tv

Votes: 4 4,5%
  • atv

Votes: 1 1,1%
  • startv

Votes: 9 10,2%
  • fox

Votes: 3 3,4%
  • tv8

Votes: 1 1,1%
  • kanaltürk

Votes: 0 0,0%
  • Türkmax

• cnbc-e

Votes: 16 18,2%
  • habertürk

Votes: 11 12,5%
  • cnntürk

• ntv

Votes: 13 14,8%
  • stv

Votes: 5 5,7%
  • kanal 7

• diğer

Votes: 11 12,5%

• Total voters
    88
Objektif olarak değerlendirirsek izlenme oranı vb dizileri tartışmasız açık ara kanal D..
Benim sevdiğim kanal dersen kafama göre programın çıkışına göre değişiyor..

ankette cnbc-e birinci çıkmış eğer bukadar izleniyorsa neden reyting leri yerlerde yapmayın arkadaşlar hiçbirimiz akşamları sabaha kadar haber falan izlemiyoruz hepimizde hit kanallarda yayınlanan dizileri izliyoruz kabul edelim.

daha çok doğa ve yaban hayatı meraklısıyım..

"Yaban TV" var ama digitürk ve d-smartta galiba ilginizi çekebilir...

ankette cnbc-e birinci çıkmış eğer bukadar izleniyorsa neden reyting leri yerlerde yapmayın arkadaşlar hiçbirimiz akşamları sabaha kadar haber falan izlemiyoruz hepimizde hit kanallarda yayınlanan dizileri izliyoruz kabul edelim.

cnbc-e reytinglerde yok diye biliyorum yani reytinge tabii değil... ayrıca gündüzleri ekonomi kanalı şeklinde sanırım herkes akşamları diziler için cnbc-e'yi tercih ediyorlar haksızda sayılmaz dünya ekonomisi çok kötü bir durumda... insanın takip edesi olmuyor...

reklam ve diziden başka bir yayını olmayan büyük tabir edilen kanallar tabiki cnbc-e den fazla çıkacak zira türk halkı çok seçici değil ki bu eğitim seviyesini de göstermiyor değil..

forum türk halkının enazından evinde reyting cihazı olan insanların fkirlerini yansıtmayabilir..ki forum adına iyi bir gelişme..

ayrıca büyük kanalların dizilerinden sadece geniş aileyi izlemeye çalışıyorum ki diziye simpsons denk gelsin anında simpsonsa dönerim :)

bende cnbc-e diyorum en azindan farkli oldugunu hissettiriyor ayrica azda olsa yabanci dilin gelismesine katkida bulundugu kacinilmaz..

Ntv spordan başka birşey izlemiyorum. Birde trt1 de stadyum adlı program yayınlanıyor onu izliyorum. 2-3 tane dizi takip ediyorum oda internet üzerinden. Haberleri de trt 'nin sitesinden takip ediyorum.
Yaşadığımız bu günlerde çoğu kanal tarafsız olmakta zorlanıyor bana göre bu yüzden televizyona pek ilgim yok.

Haber Türk ve NTV haber kanalları olarak vazgeçilmez. Takip etmekte zorlandığım için dizi izlemiyorum ama Cnbc-e'de bu yönden mükemmel bir kanal. Cumartesi-Pazar geceleri de Kanal-D. National Geographic ve Discovery Channel en saygı duyduğum iki televizyon kanalı.

En çok hangisi derseniz spor için NTV Spor, genel olarak NTV diyebilirim herhalde.

(Nedense izlemeye başladığım diziler 2 hafta sonra sona eriyor. Demek ki beğenilerim milletimle pek uyuşmuyor:) )

Son düzenleme:
herkese teşekkür ederim.. şu ana kadar ankete 79 kişi katılmış..

ulusal kanal da Kanal D, tematik kanal da (sanırım ekonomi saatlerinden ötürü değil de dizilerden ötürü) CNBC-E önde gidiyor..

haberler de ise NTV.. araştırmam için güzel bir veri oldu.. teşekkür ederim..

Neden TRT yok TRT izlenmiyor mu bu memlekette? TRT yi seviyorum ben onu seyrediyorum.

Neden TRT yok TRT izlenmiyor mu bu memlekette? TRT yi seviyorum ben onu seyrediyorum.

anketi açan kişi olarak açıklama yapayım; sebebi tamamen reyting oranlarıdır..

TRT elektrik faturasından, televizyonlardan, radyolardan, CD çalarlardan "bandrol" adı altında alınan paralar ile yani halk tarafından finanse ediliyor.. fakat yapılan programlar kj kalitesi içerik kalitesi olarak aldığı trilyonlarca parayı ne kadar hak ediyor orası tartışılır.. AGB'den çıkması ile başarısızlığı örtülmeye çalışılsa da yapımcılar ile yapılan reytinge bağlı anlaşmalar yüzünden kurum iyice zarara sokulmuştur.. (yani AGB'den çıkınca şu reyting de şu share de şu kadar para alırsınız anlaşması da geçersiz kaldı ve yapımın en yüksek bedelden ödeme yapıyorlar)

sonuç olarak siz beğenerek izliyorsunuz fakat reytinglerde bulunduğu dönemde ilk 100 de etkisiz kaldığı için ankette yer almamıştır..

Discovery Yok
Nat geo Yok ?

Protesto Ediyorum . Boş Oy kullanacam

Back
Yukarı