Hangi Kadın Tipi Daha Güzel?

Hangi Kadın Tipi?

• Türk Tipi Kızlar

Votes: 31 6,2%
  • Avrupai Kızlar

Votes: 48 9,6%
  • Çilli, Kızıl Kızlar

Votes: 21 4,2%
  • Latin Kızları

Votes: 65 13,0%
  • Sarışın, Bronz, İri Göğüs ve Kalçalı kızlar

Votes: 124 24,8%
  • Siyah Saçlı, Beyaz Tenli, Renkli Gözlü Kızlar

Votes: 78 15,6%
  • Siyahi Kızlar

Votes: 3 0,6%
  • Marjinal Kızlar

Votes: 8 1,6%
  • Kaslı, Sporcu Kızlar

Votes: 49 9,8%
  • Uzakdoğu Kızları

Votes: 9 1,8%
  • Arap-İran Kızları

Votes: 12 2,4%
  • Hiçbiri

Votes: 8 1,6%
  • Hepsi

Votes: 33 6,6%
  • Diğer..

Votes: 12 2,4%

• Total voters
    501
Sevgili BeBeT0 ;

Bayanlardan hoşlanmıyor musun ?

Hiçbiri derken yani burada olmayan bir bayan tipiyse gerçekten merak ettim nasıl bir bayan bu :D

Saygılarımla , Danny Boy ...

Ben yalnızlığı sevdiğimden dolayı ne bayan ne erkek hiç biri cazip gelmiyor tek başıma rahatım rahatımı bozamam garip gelebilir ama böyle alıştırıldık :)

Hayatımdan memnunum ve mutluyumda illaki :)

yalnız birde şu var çok fazla özelliklere takılmayın benim gibi çok seçiçi olmasaydım şuana kadar 50 tane sevgilim olmuştu ama yok mavi gözlü olsun yok sarışın olsun derken 11 tane oldu uzun süreli ilişkilerdi güzeldi ama daha fazla olabilirdi onun için bir kızla çıktığınız zaman çok fazla vücuda tipe takılmayın vakitinizi en iyi şekilde değerlendirmeye bakın:)

vur kac diyon yani hocam :D

vur kac diyon yani hocam :D
şimdi fikrim değişti seçiçi olun diyorum artık
icon10.gif
çünkü biz fazla çirkin kızlara yüz verince iyice havalandılar artık çirkin göbekli kızlar kendini manken sanıyor hatta yakışıklı erkekleri bile aşağılıyorlar
icon10.gif

Tip olarak bi tercihim yok yani sapık falan değilim yanlış anlaşılmasın sakın ama topuklu ayakkabı giyenlere biraz daha zaafım oluyor nedense:D Bence herkesinde tip tercihi yoktur diye düşünüyorum yani sarışın, esmer, kızıl neyse bi kız güzelse güzeldir değilse değil:D Uzun kızlar kaba görünüyor sadece bana tek tercihim bu. Boyu 1.70'in altında olmalı sadece o bile fazla duruyor yani bana. Bi de şu saç rengine biraz zaafım var ciddi olarak bi kız esmerse şu saç rengini yaparsa acayip şekilde değişiyor görüntüsü.

Son düzenleme:
son olarak birde bizden bir isim yazayım Farah Zeynep çok güzel tatlı sevimli bir hanım spor olarak pilates yapıyormuş boyu 1.72miş oyunculuğuda fena değil hani

farah-zeynep-abdullah.jpg

ben bugüne kadar ne zaman bir kıza bir duygu besledim ve ne zaman gerçekten değer verdim aşık oldum o zaman itildim - beğenilmedim - senden utanıyorum diyen oldu - beğenmiyen oldu - ıyyy ayı gibisin ya ufff diyen oldu - eski sevgilisi ile kıyaslandım

ama ne zamanki değer vermedim hor gördüm yeri geldi paramla ezdim , kötü davrandım defalarca aldattım , kabaydım , konuşmasına bile izin vermedim , bunları giyme bu ne böyle ya iğrencçsin dedim , aradım selam sevişelimmi dedim

o zaman işta sana aşığm dediler

çok cool ya dediler

karizma dediler

yakışıklı dediler

kadın olduğumuzu hissettik dediler

benimle olmak için can attılar

sevgililerindne ayrıldılar

okulda popüler oldum

herkes beni tanıdı

bütün kızlar üff yaaa salak beni asla elde edemez dediler sonrada bır ıckıye tav olup benle oldular
----------------------

bugune kadar kac kız arkadasım oldu bılmıyorum ama 3 yıldır tek yasıyorum bırlıkte yasadıgım 11 kadın oldu . hepsıne de kotu davrandım ben pıslık oldukca bana baglandılar

genelde de evden ayrılmaları tartısma yaratıp kıskanclık yapınca benım evı terket demek ıle oldu

hala bıle benı arar cogu bugun gel desem gelır
-----

anlıcağınız istedkleri her nekadar kabul etmeselerde benim gibi aslında asla dedikleri bir adam

efendi sevgilileriyle sinemaya giderler aşk yaşarlar evlilik planları yaparlar ama adam ufak bir kızdımı mınık bır kavgada benım gıbı bırıyle sex yaparlar

malesef bu dunya her zaman dedıgım gıbı acımasız yapıcak bır sey yok

erkeklerde reddeder bende kabul etmem ama eğer bir kadına o melekmıs gıbı dunyanın en guzel kadınıymıs gıbı sankı asık oluncak baskası yokmus gıbı davranırsanız kusura bakmayında sadece egosunu doyurursunuz değer falan kazanmassınız

------------

a bır pıslık gıbı davranın kızlara ama hepsıne degıl cunku bır gun gercek bır sevgı kıvılcımı olur ama sız o pıslık adam rolunde oldugunuz ıcın hayatınızın kadını ucaaarrr gıder :)

Bunları marifetmiş gibi anlatmak çok talihsiz olmuş danny_boy.

Bir kadına bu şekilde davranmak bir ERKEĞİN yapıcağı iş değildir.
Kendine bu şekilde davranılmasına izin veren ise karaktersiz bayanlardır. Kendini bilen bir erkeğin,belli klastaki bir erkeğin ise bu tarz kişilerle görüşmüceğini düşünüyorum.

Gerçek bir kadına gerçekten bir kadına davranılması gerektiği gibi davranırsanız bu kadının gözünde vazgeçilmez bir yeriniz olur.
Biraz karma meselesi bu. Kadınları aşalayın,alo sevişelim diyin,giydiklerine karışın; sonuc olarak tek karşılaştığınız kadın tipi bu şekilde karaktersiz bayanlar olur sizde orda burda anlatmaya devam edersiniz şöyle yaptım aşık oldu şöyle yaptım kölem oldu diye.

Biraz ağır yazmış olabilirim ama kadınlardan materyal gibi bahsedip,bir erkeğe yakışmayan davranışları buraya wall of text şeklinde döşenmiş postun altına ancak bunları yazabilirim.

kızıl saçlı hafif çilli 165 boylarında yumusak hatlı ve beyaz tenlı bır hatunu reddedebılecek bır erkek varmıdırkı :p

Hocam yanlış anlamayın zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz, ama erkek yahu bu
yarışma sonrasındaki vücudu estetik bence yüzü güzel sevimli çekici tatlı bir hanım bize medya tarafından alıştırıldığı için balık etli selülitli zayıf kızları ideal vücutlu diye sporcu fitnessçı kızları tuhaf buluyoruz ne yazıkki

Yok ben surat olarak erkek dedim ama her zevke saygım sonsuz yanlış anlaşılma olmasın.
Ayrıca önceki sayfalarda belirtmiştim; amanda latona favorimdir fitness olarak. En azından benim açımdan kadınsı hatlarını kaybetmemiş.
Saygılar

fotodaki türk kızları çok etkisiz ve sınıfta kaldılar. latin hatunlar en iyisi...
esasında yunan ispanyol italyan ve brezilyalı kızlar ilgi alanımdır.

Back
Yukarı