Hangi Boya kas nasıl durur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar belki konunun yeri burası deil ama sormam gerekiyor piskolojim bozuldu yaşım 17 ve boyum 1.62 ve canımı çok sıkıyor 1.70 olsam tamam diyip geçiştircem spor salonuna gidicem çünki nerde okuduysam boyu kısa olanlarda kas vs.. çok kısa gösteriyor diyorlar.

Ve son 2 aydır düzenli olarak günlük 1 TL süt içiyorum sabahları yumurta yiyorum. Bir yerde okuduğum kadarıylada haftada 3 gün balık yiyin diyor onuda yemeyi düsünüyorum.

Barfiks in bir faydası olurmu boy uzamasına. Oluyorsada kaç cm olur lütfen bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin

hocam öncelikle teşekkür ediyorum. ama burda 1.75 deki insanı 1.80 gösteriyor ilizyona bakıyor biraz yanınıza başka birisi yaklaştıgında fark edemicekmi ben daha başlamadım bile bu body e yazılardan pek bisi anladım sayılmaz yanlısım varsa özetlermisin

bu tip söylemler lafta aslında
genelde kızlar falan hep böyle konuşurlar
ama karşılarına 1.62 lik hacimli ve definasyonlu bir adam çıktımı dönüp yüzüne bakmazlar 1.62 lik zayıf birisinin :)

bide bu boy olayının sınırı yok
ben 1.74 üm banada yapma bu boyla diyen çok kişi oldu
ama zamanla geliştikte yapma diyen adamlar, ben de yapacam kanka modunda konusmaya basliyorlar

bu tip söylemler lafta aslında
genelde kızlar falan hep böyle konuşurlar
ama karşılarına 1.62 lik hacimli ve definasyonlu bir adam çıktımı dönüp yüzüne bakmazlar 1.62 lik zayıf birisinin :)

bide bu boy olayının sınırı yok
ben 1.74 üm banada yapma bu boyla diyen çok kişi oldu
ama zamanla geliştikte yapma diyen adamlar, ben de yapacam kanka modunda konusmaya basliyorlar

hocam kızlar bakmazlar diyorsun da hani bu boya vücut yaparsammı bakmazlar ? :)

hiç ummuyorum ama ins 1.70 olurum diyip geçiyorum

Değerli üyemiz;

Bekleme süresini ihlal edip ilgili kural maddelerini ihlal ederek özellikle başka bir bölüme başlık açtığınız için başlığınız içeriğine bakılmaksısın kilitlenmiştir.

Lütfen başlık açmadan önce 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkürler.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı