Hangi bölgeyi çalışırken terliyorsunuz

Hangi bölgeyi çalışırken terliyorsunuz

• Biceps

Votes: 1 16,7%
  • Triceps

Votes: 0 0,0%
  • Göğüs

• Omuz

• Sırt

Votes: 1 16,7%
  • Karın

Votes: 2 33,3%
  • Bacak

Votes: 2 33,3%
  • Kalça

• Total voters
    6
Bugün bayıldım bittim nerdeyse ama squatta çok terliyorum daha sonrasında leg prese geçince bayılcak gibi oluyorum. :) Genel olarak hepsinde baya bir terliyorum ama bende yağ az herhalde sonradan hemen soğuyorum.

ben bir türlü terleyemiyorum öyle sizin gibi yav, şu an havalar soğuk ondandır hadi belkide, bir tek biceps çalışırken çok ısınıyor vücudum, triceps çalışırken bişi yok, bi tek bicepste.. niye acaba anlamıyorum, keşke bende sizin gibi terleyebilsem spor anında, suda içiyorum gün içerisinde sürekli yudum yudum, asla sarı renge dönüşmedi idrar, ilginç..

ben bir türlü terleyemiyorum öyle sizin gibi yav, şu an havalar soğuk ondandır hadi belkide, bir tek biceps çalışırken çok ısınıyor vücudum, triceps çalışırken bişi yok, bi tek bicepste.. niye acaba anlamıyorum, keşke bende sizin gibi terleyebilsem spor anında, suda içiyorum gün içerisinde sürekli yudum yudum, asla sarı renge dönüşmedi idrar, ilginç..
Kalın giyin bak nasıl terliyorsun. İllaki terlemen gerekmez sen kendin o antremanda iyi verim aldığını hissediyorsan yeter. Ben salonda en son çıkan adam oluyorum ısınması,esnemesi dinamik ısınması falan derken 1 saati bile geçebiliyor. Millet terlemeden çıkanlar var iki kaldırıyor terkediyor.:)

Kalın giyin bak nasıl terliyorsun. İllaki terlemen gerekmez sen kendin o antremanda iyi verim aldığını hissediyorsan yeter. Ben salonda en son çıkan adam oluyorum ısınması,esnemesi dinamik ısınması falan derken 1 saati bile geçebiliyor. Millet terlemeden çıkanlar var iki kaldırıyor terkediyor.:)
evde çalışıyorum, terleyeyim, vücut soğumasın antrenman verimli geçsin diye set araları 30-35 saniye dinleniyorum, üzerimde kazak var zaten altta pijama falan, çorap ve terlik bile giyiyorum hiç bir şekilde soğumayayım diye..

Back
Yukarı