Merhaba arkadaşlar 171 cm boyunda 64 kiloyum.Amino asit almak istiyorum.daha önce universal 2700 kullandım.ama çok fazla etkisini göremedim.İdmanlarda performansımın artması için sizce hangi aminoyu kullanmalıyım.Ultimate nutrition 2002 yada universal 3001.fakat 3001 içindeki L-carnitin benim canımı biraz olsun sıktı.kilomdan dolayı sıkıntı olur mu.zaten kilo almak istiyorumda.Yardımcı olursanız çok sevinirim?.yanında protein ve creatin takviyesi olacak.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:48 ----------
Kusura bakmayın düzenle butonunu bulamadım ondan dolayı buraya yazıyorum.Arkadaşlar Benim belim yeterince ince.zaten kalınlaştırmam gerek.bana Başka önerebileceğiniz aminoda olabilir.herşeye açığım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:14 ----------
yanında O.N Gold Whey protein ve O.N creatin kullanıcam.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:48 ----------
Kusura bakmayın düzenle butonunu bulamadım ondan dolayı buraya yazıyorum.Arkadaşlar Benim belim yeterince ince.zaten kalınlaştırmam gerek.bana Başka önerebileceğiniz aminoda olabilir.herşeye açığım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:14 ----------
yanında O.N Gold Whey protein ve O.N creatin kullanıcam.