hangi aktörün vücudu daha sağlam?

sizce hangi aktörün vücudu daha sağlam?

• Total voters
    938
Arnold, sonra cena

Öldü ama şu an bile bir efsane olan Bruce Lee bence.Vücudunu beğenmeyen insanlar var ama bence fevkalade bir vücudu var.

En sağlam vücut olarak zaten arnold ve dwayne johnson(son haline bi bakın derim) ilk 2 numarayı alır ama ben genede idealimdeki vücuda sahip olan scot adkins i işaretledim.Gerçekten mükemmel bir vücudu var iğrenç değil, fazla iri değil çok esnek ve atletik daha ne olsun.

Dwayne Johnson'ın fiziği gerçekten çok iyi. Vin diesel iyi eskilerden ama biraz geçti dönemi. Favorim Cena. Yahu ben anlamıyorum zaten hükümet gibi adam var burada boy var tip var, oyunculuk var adamda herşey var hala aksiyon filmleri için sürekli sürekli sürekli aynı adamlar. Bu adam çok ciddi bi fenomen olabilir ama göz önünde değil hala. Yani meşhur biri zaten amerikan güreşi vs. şovlarla ama geniş kitlelere tanınmıyor. Robert pattinson falan gibi saçma salak bi adamı bile herkes tanıyor mesela.

Son düzenleme:
Dwayne Johnson'ın fiziği gerçekten çok iyi. Vin diesel iyi eskilerden ama biraz geçti dönemi. Favorim Cena. Yahu ben anlamıyorum zaten hükümet gibi adam var burada boy var tip var, oyunculuk var adamda herşey var hala aksiyon filmleri için sürekli sürekli sürekli aynı adamlar. Bu adam çok ciddi bi fenomen olabilir ama göz önünde değil hala. Yani meşhur biri zaten amerikan güreşi vs. şovlarla ama geniş kitlelere tanınmıyor. Robert pattinson falan gibi saçma salak bi adamı bile herkes tanıyor mesela.
Bu adam tam bir yaratık insan üstü bişey şu önkollara kollara bak ölçüsünü bilen var mı acaba?Hayalimdeki vücut bu ama malesef hep hayal olarak kalacak:(Kemiklerinin kalınlığı benimkilerin 2 katı nerdeyse.

Sağlam olarak en iyisi bence The Rock ama Scott Adkins(Boyka) daha güzel trapezleri felan bi beyaza en çok bu kadar yakışır.

her insanın ultimate bir zamanı var aynı yıl aralığında karşılaştırmak imkansız. arnold 1985-1992 yılları harika yakışıklılık fizik olarak . bunlarla büyüdük biz.

the rock 5 sene önceki hali şuanki halini aratır.

ph0enix e katılıyorum hepsinin ayrı ayrı yeri var.

Back
Yukarı