TheUbereem
Üye
Vakiti olmayanlar için rusyadan iyi bir çözüm..
100kg ve Cardio..
100kg ve Cardio..

Polovnikov rusHeryerde amerika yazılı çizili russian cardio yazmış utanmadan ruslarda da milliyetçilik yerlerde anlaşılan
Bence yanlış düşünüyorsun ben hiç Türk bayraklı kıyafet giyen amerikalı veya başka ırktan birisini görmedimPolovnikov rusBendede amerika bayrak tshirt var amerikan olmuyorum giyince
Heryerde amerika yazılı çizili russian cardio yazmış utanmadan ruslarda da milliyetçilik yerlerde anlaşılan
Turizmde calismani tavsiye ederim. Cok populerdir Türk bayragi t shirt giymek. Antalyada 2 yılım gecti. Her turist ay yildiz t shirt giymekten zevk alirdi. Ruslarda dahil giyerlerdi.Bence yanlış düşünüyorsun ben hiç Türk bayraklı kıyafet giyen amerikalı veya başka ırktan birisini görmedim
Bende çifte vatandaşım zaten hayatımın yarısı yurtdışında geçti aşırı milliyetçi olduklarını biliyorum zaten milliyetçi idealleri doğrultusunda balkan ülkelerini asimile etmiş durumdalar moskofluğun m sini içermeyen akrabalarım var onların milliyetçiliğini yapıyor emin ol aynı muhabbete yüzlerce kez girdim . Sürekli antrenman yapacağı yere o bayrağı asmazlardı diye düşünüyorum o da yaşanmışlıklardan işte yoksa aksini iddia etmezdim zatenBen bir Gürcistan vatandaşı Azeri Türkü olarak Ruslar'ı çok iyi tanırım ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki Ruslar dünyadaki en milliyetçi toplumdur.
![]()
Amerikan bayrağı mevzusuna gelince, ABD dünyadaki en üst düzey ülkedir, dolayısıyla her yerde onlara ait bir iz görebilirsiniz, Amerikan bayraklı T-Shirt giyen bir sürü Türk var.
Haklısın da ben görmedimTurizmde calismani tavsiye ederim. Cok populerdir Türk bayragi t shirt giymek. Antalyada 2 yılım gecti. Her turist ay yildiz t shirt giymekten zevk alirdi. Ruslarda dahil giyerlerdi.