Halsizlik,sersemlik,baş dönmesi,yataktan uyanamama

Bir süredir Halsizlik,sersemlik,baş dönmesi,keyfsizlik,yataktan uyanamama sorunları yaşıyorum benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar varmı ?

Bugün aslında dündü şekilinde yaşayalı ortalama 8 ay oldu 8 aydır her gün aynı şeyleri yiyorum dün buna ara verdim hem beslenmeye hemde spora bakalım ne olacak ?

Ise yararmi ama salatalik ve siyah cekirdekli kuru uzumun iyi enerji verdigini halsizligi gecirdigini duymustum extra olarak vitamin hapi veya bi nescafe falanda ise yaraya-bilir

Sanki iyi geldi bugün tekrar ediceksin sağol

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dostum sirke tavsiyesini uyguluyorum az öncede içtim hatta daha iyiyim teşekkür ederim.

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Boyunda sanırım sorun..

Kulakta basınç hissi varmı ?

5 gün evvel doktora gittim önce kulakta dolgunluk bir tür basınç ve baş dönmesi yaşadım bu diğer şikayetlerime eklendi doktor kulağımda basınç olduğunu söyledi,şu an güçsüzlük,halsizlik,kulakta tıkanıklık hissi ve keyifsizlik devam ediyor,allah düşmanıma vermesin kötü şey..

Az önce tahliller yaptırdım alt/ast/crp/hemogram/total testesteron ve tsh ,testlerde sadece şu an hemogram çıktı ondada wbc yani beyaz kan hücrelerinde referans değeri max 11000 olan testlerde wbc 14,500 ppm çıktı yani iltihabik bir durum var ama nerden kaynaklanıyor yarın ona bakacağız..

Back
Yukarı