halsiz düşüyorum yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heskone
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi ben 1buçuk aydır fitnessa gidiyorum ondan once 1bucuk 2 ayda evde dumbellarla mekik aleti ile filan egzersiz yapıyodum. geçen sene filanda bi kaç kez fitnessa gidip yarım bırakmışlığım var. Şimdi bütün gün dışarda oluyorum stajım var okulum var iyi beslenme gibi bi şansım olmuyor. Ve artık spor çıkışında yada spordayken halsiz düşüyorum hareketleri bazen yapamıyorum adam gibi. Supplment kullanıyım mı diye sorucaktım kilom:68 boy:1.77 yağ oranım:%14.5 protein,amino,yağ yakıcı yada başka birşey yardımcı olursanız sevinirim. tavsiye ediceğiniz suppelmentlerin markasınıda yazarsanız sevinirim.

Beslenmeni yapamıcaksan bu spor'dan pek bişey beklememeni öneririm.Gainer alabilirsin içinde protein vs.. karbonhidrat falan bulunuyor ama dedigim gibi beslenmen için bi çözüm bul kendine bu işi yapıcaksan

Beslenmeni yapamıcaksan bu spor'dan pek bişey beklememeni öneririm.Gainer alabilirsin içinde protein vs.. karbonhidrat falan bulunuyor ama dedigim gibi beslenmen için bi çözüm bul kendine bu işi yapıcaksan

Peki bende yemekleri önceden yapıp yanıma alıcam öyle devam edicem beslenmeme ama ek olarak ne alıyım sence bi yardımcı olur musun?

Halsiz düşmek = Yetersiz beslenme veya antreman süresi fazla olabilir.

Peki bende yemekleri önceden yapıp yanıma alıcam öyle devam edicem beslenmeme ama ek olarak ne alıyım sence bi yardımcı olur musun?

Sanırım biraz kilo alman lazım yani karbonhidrat ve protein agırlıklı beslenmende yarar var şimdilik önerebilicegim gainer olabilir ileride amino asit bcaa glutamine ile destekleyebilirsin ama ilk 2 3 ay için önerebilicegim gainer

Arkadaşlar iyi güzel suppelmentler kullanın demişsinizde adam dio yemek düzenimi sağlıyamıyorum.

1. suppelmentler yemek takviyesi olarak kullanılır yani sen istediğin kadar suppelment kullan düzgün beslenmedikten sonra paran çöpe gider

2.bu sporu oyuncak gibi kullanmanı önermem bi başlayığ bi bırakmak olmaz başladınmı tam başla

3.sırf çalışarak kas yapamazsın %30 çalış % 70 beslen sen şuana kadar ben hiç yememe dikkat etmedim sadece suppelment kullandım süper kas yaptım diyen birisini bulamazsın

Back
Yukarı