halil degirmenci powerliftgin squat 157.5, bench press 100, deadlift 195 kg

bench presss de 100 kg yi rahat basmışsın gibime geldi

deadliftte 200 kiloya yakın çalışmak gayet güzel yalnız bench press derecen sanki oraya yakışmamış. şöyle bir 120 olsaydı hakketen daha iyi olurmuş. başarılar dilerim.

Halil Kardeşim ; Seni sürekli takip ediyorum, 19 yaşında ve 70kg ağırlığında bir kişi için çok ama çok iyi başarılara imza atıyorsun ve bir TÜRK olarak bizi gururlandırmaya devam et. Sana Sakatlıktan uzak, sağlıklı ve başarılarla dolu bir yaşam dilerim. ALLAHA Emanet Ol.

100 kg ile benchpress bence o kadarda iyi değil bizim hoca 135 kg bastı.Kendisi 74 kg milli boksör. iyi çalışmalar

deadliftte 200 kiloya yakın çalışmak gayet güzel yalnız bench press derecen sanki oraya yakışmamış. şöyle bir 120 olsaydı hakketen daha iyi olurmuş. başarılar dilerim.
120 ye çiktik Allah'in izniyle

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:23 ----------

Halil Kardeşim ; Seni sürekli takip ediyorum, 19 yaşında ve 70kg ağırlığında bir kişi için çok ama çok iyi başarılara imza atıyorsun ve bir TÜRK olarak bizi gururlandırmaya devam et. Sana Sakatlıktan uzak, sağlıklı ve başarılarla dolu bir yaşam dilerim. ALLAHA Emanet Ol.

destegin için saolasin tesekkkur ederim ALLAH Türkü korusun

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:26 ----------

100 kg ile benchpress bence o kadarda iyi değil bizim hoca 135 kg bastı.Kendisi 74 kg milli boksör. iyi çalışmalar

bu videoda sadece 1.5/ 2 seneye yakin antrenmanim var var bir de farkindaysaniz goguse degdikten sonra hakemin kaldirabilirsin onayi bekliyorum haliyle guç kaybediyorum ve bu yarismada 100/110/115 içeim gitmistim ama squat butun gucumu bitirdi, nasip degilmis, 120 kg lik videoyu ekliyorum

Back
Yukarı