Haftanın Her Günü Bölgesel ?

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bir sorum var, vg de ilk ayım ve program gereği bölgesel çalışıyorum 1. gün omuz-sırt 2. gün ön kol-arka kol 3. gün göğüs bacak (her antrenmanda karın) salon haftanın 6 günü açık 1-2-3-1-2-3 şeklinde her gün gitmemin bana zararı veya yararı olur mu ?

Spora yeni başlayan biri isen bu tarz çalışma senin için doğru olmaz. fullbody antrenmanlarını incelemeni öneririm.

arkdaşın dediği gibi full body ilk aylarda değişmezdir hangi salona gidersen git başlangıç programı üç aşağı beş yukarı aynıdır.

arkdaşın dediği gibi full body ilk aylarda değişmezdir hangi salona gidersen git başlangıç programı üç aşağı beş yukarı aynıdır.
Bende yeni başladım 8 hareketlib program verdiler bunu hergün yapabilirmiyim en az 4 gün dedi salon hocası üst üste aynı bölgeleri çalıştırmak doğrumu

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başalrda 1 dolu 1 boş gidersin ilk 3 ay böyle çalışabilirsin.ağırlıkları zorlamaktan ziyade hareketlerin doğru yapılışını öğrenmeye çalış çünkü ilk kural budur sonradan ağırlıklar artar ilk vucut alıştırma ve hareketleri doğru yapmaya özen göster acele etmeden yavaş yavaş yap hareketleri.

Back
Yukarı