Merhaba arkadaşlar öncelikle şöyle söyliyim yaklaşık 1 senedir spora gidiyorum ama bunun 6 ayı düzenli ve beslenmeye dikkat ederek yaptım. Kendimi ileri seviye olarak görmüyorum ama orta seviyeyimdir diye düşünüyorum.
2-3 aydır şu programla çalışıyordum
1.gün göğüs 5-6 hareket
2.gün sırt 5 hareket + Bacak
Ara
3.gün kol antremanı 4 süperset(süpersetlerde tri-biceps 1 süperset olcak şekilde)
4. Gün de omuz antremanı 4 süperset şeklinde
Şimdiyse programı değiştirmeyi düşündüm ve split program yerine bi haftada bi bölgeyi 2 kere uyarmayı düşünerek şöyle bi program hazırladım ve sizlerin de tavsiyesini almak için açtım konuyu özellikle ileri seviye arkadaşların ve spor ile bilgili arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Planladığım program.
1.Gün Göğüs 3 hareket + 2 süperset Kol (süpersetlerde ilk set tri süperseti biceps şeklinde)
2.Gün Sırt 3 hareket + 2 süperset omuz + Bacak(2-3 hareket)
Ara
3.Gün tekrar göğüs kol 1. Günkü gibi
4.Gün tekrar sırt omuz 2. Gün gibi
Bu arada karında çalışıyorum arkadaşlar haftada 1-2 kere göğüs günleri yapmaya çalışıyorum.
2-3 aydır şu programla çalışıyordum
1.gün göğüs 5-6 hareket
2.gün sırt 5 hareket + Bacak
Ara
3.gün kol antremanı 4 süperset(süpersetlerde tri-biceps 1 süperset olcak şekilde)
4. Gün de omuz antremanı 4 süperset şeklinde
Şimdiyse programı değiştirmeyi düşündüm ve split program yerine bi haftada bi bölgeyi 2 kere uyarmayı düşünerek şöyle bi program hazırladım ve sizlerin de tavsiyesini almak için açtım konuyu özellikle ileri seviye arkadaşların ve spor ile bilgili arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Planladığım program.
1.Gün Göğüs 3 hareket + 2 süperset Kol (süpersetlerde ilk set tri süperseti biceps şeklinde)
2.Gün Sırt 3 hareket + 2 süperset omuz + Bacak(2-3 hareket)
Ara
3.Gün tekrar göğüs kol 1. Günkü gibi
4.Gün tekrar sırt omuz 2. Gün gibi
Bu arada karında çalışıyorum arkadaşlar haftada 1-2 kere göğüs günleri yapmaya çalışıyorum.