Haftalık beslenme!?

Merhaba, bildiğiniz üzere İstanbul'da yaşayan çoğu insanın spor a anca vakti kalıyor ama bu işin önemli kısmı beslenme, acaba haftada bir izin günün De topluca yapılıp dondurucuya konulup her gün farklı lezzetli tarifler ile bulaşıksız zahmetsiz beslenebilmek daha yararlı ve karlı olmaz mı? Bunun tariflerini alabileceğimiz yararlı bilgler paylaşmak isteyen varmı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sanırım biraz zor olabilir dondurucuya koymak çok uğraştırır sonradan ısıtması falan en azından 3 günlük yapıp dolapta saklayabılırsın kış aylarında sorun olmaz et tarzı şeyler

sanırım biraz zor olabilir dondurucuya koymak çok uğraştırır sonradan ısıtması falan en azından 3 günlük yapıp dolapta saklayabılırsın kış aylarında sorun olmaz et tarzı şeyler
birşey sorabilir miyim ? bu çözüm benimde aklımda yemekleri(b.pilavı tavuk sebze,vb) 3-4 günlük yapıp dolaba koymak gün gün tüketmek ancak kimi tavuk hemen bozulur,böyle olmaz şöyle olmaz diyor.siz nasıl yapıyorsunuz hangi kaplarda saklıyorsunuz ?

birşey sorabilir miyim ? bu çözüm benimde aklımda yemekleri(b.pilavı tavuk sebze,vb) 3-4 günlük yapıp dolaba koymak gün gün tüketmek ancak kimi tavuk hemen bozulur,böyle olmaz şöyle olmaz diyor.siz nasıl yapıyorsunuz hangi kaplarda saklıyorsunuz ?
Ben bulgur pilavi ve tavugumu yapıp plastik kaplara koyuyorum güzel beslenme kapaklari olan hava almicak şekilde ve 2 gun saklayabiliyorum yemekleri daha fazla bekletmedim hiç

Back
Yukarı