Haftalık antrenman gün sayısı

1 aydır haftada 3 gün spor salonunda antrenman yapan biriyim şimdi haftada 6 güne geçmeyi düşünüyorum. Acaba kaslarım fazla mı zorlanır, kas erimesi mi olur bu konu hakkında fazla bilgim yok sizce sakıncası var mıdır haftada 6 gün gidilmesinin? Yardım...

1 aydır haftada 3 gün spor salonunda antrenman yapan biriyim şimdi haftada 6 güne geçmeyi düşünüyorum. Acaba kaslarım fazla mı zorlanır, kas erimesi mi olur bu konu hakkında fazla bilgim yok sizce sakıncası var mıdır haftada 6 gün gidilmesinin? Yardım...

benimde 1 ay oluyor..3 gün gidiyorum. sana tavsiyem bi süre daha böyle devam etmen bu işi uzun süredir yapan insanlar 6 gün yapıyor..

1 aylık agzersiz gecmisiniz haftada 6 gün için yeterli değildir. kas gelisimi cok antreman ile değil ,dinlenme ile olur. öncelikle 1 yıl kadar haftada 4 günlük programlar uygulayıp daha sonraki asamalarda 6 günlük hergun tekbolge uygulamasına gecebiklirsiniz.once sabır.

Cevaplar için teşekkür ederim. O halde 6 günden vazgeçeceğim ve haftada 4 gün yapacağım haftada 4 günün bir zararı olmaz heralde?

Yag oranimi istedigim düzeye cekene kadar kardiyo-diyet uygulamak istiyorum ve haftanin her günü calismaya müsaitim. Haftanin kac günü kardiyo calismasi yapilmasi,dinlenilmesi uygundur?

Yag oranimi istedigim düzeye cekene kadar kardiyo-diyet uygulamak istiyorum ve haftanin her günü calismaya müsaitim. Haftanin kac günü kardiyo calismasi yapilmasi,dinlenilmesi uygundur?

Bende cardio+mekik çalışıyorum.. Haftada 3 gün dedi hocam..

en önemliside beslenme yoksa sadece sosyal etkinlik olur

*kızartmalardan
*abur cuburlardan
*çok yağlı veya şekerli şeylerden uzak durup

komplex karbonhıdrat ( pilav , makarna) ve bol protein alman gerekiyor bu dönemde..

Bende cardio+mekik çalışıyorum.. Haftada 3 gün dedi hocam..

en önemliside beslenme yoksa sadece sosyal etkinlik olur

*kızartmalardan
*abur cuburlardan
*çok yağlı veya şekerli şeylerden uzak durup

komplex karbonhıdrat ( pilav , makarna) ve bol protein alman gerekiyor bu dönemde..

Kesinlikle katiliyorum yag yakimi, sixpack yapmak mutfaktan gecer. Antrenman programini anlatir misin

Back
Yukarı