Evet arkadaşlar herkese merhaba. Çoğumuz vg ye ilk başladığımızda belli bir full body programından sonra splite geçiyoruz. hepimizin bildiği üzere kaslar çalışırken değil dinlenirken gelişir. Ben İstanbulda siyahilerin çok olduğu bir mahallede spor salonuna gidiyorum.Salonun yarısından çoğu siyahi ve adamlar haftanın 5 günü gelip her gün en az 3 bölge ve bir bölgeden en az 3 hareket olmak üzere antrenman yapıyor. Kısacası haftada 3 gün 3er hareket göğüs çalışıyorlar mesela.İlaç kullanmıyorlar. Bundan eminim çünkü çoğunu şahsen tanıyorum ve protein tozu alabilecek paraları yok sadece creatin içiyorlar. ve çaıştıkları paranın çoğunu günde 1.5 kg tavuk yiyerek harcıyorlar. İlk başta onlara dinlenirse falan daha çok gelişeceğini söylemeyi denedim ancak 180 boyunda 100de 13-14 yağ oranında 80 kg biri olarak geneli +190 cm olan neredeyse tamamı +100 kg olan 100de 10-12 yağ oranlı insanlara tavsiye vermekten çekiniyorsunuz açıkçası. Evet genetik olarak mükemmeller.Steroidsiz 140 kilo bench presle vg çalışıyorlar. ANCAK BENİM ASIL SORMAK İSTEDİĞİM SİZCE BU MÜKKEMMELLİYETİN SEBEBİ HAFTADA 5 GÜN ANTRENMAN VE GÜNDE YENİLEN 1.5 KG TAVUK OLABİLİR Mİ? 
NOT: DAHA ÖNCE BENZER İSİMDE BİR BAŞLIK VARDI ANCAK BU BAŞLIĞIN ONDAN FARKI GÜNDE EN AZ 3 BÖLGE İLE KAÇ GÜN ANTRENMAN OLABİLECEĞİNİN SORULMASI..

NOT: DAHA ÖNCE BENZER İSİMDE BİR BAŞLIK VARDI ANCAK BU BAŞLIĞIN ONDAN FARKI GÜNDE EN AZ 3 BÖLGE İLE KAÇ GÜN ANTRENMAN OLABİLECEĞİNİN SORULMASI..