Haftada kaç gün antreman yapmalıyım ?

Amrenz

Üye
1.83 boyum 61 kilom var haliyle ince zayıfım.Yaklaşık 2 ay sporu yaptım sınavlar dolayısıyla 3 hafta bıraktım bu yaz tatilinde zamanı değerlendirerek haftada 4 gün bir gün gidip birgün gitmeyerek hacim kazanmaya çalışıyorum.

Sizce haftada kaç gün spora gitmeliyim ?
Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

4 gün yeni başlayan birisi için ideal bence belki 5 te yapabilirsin ama antenmandan ziyade beslenmenin çok üzerinde durmalısınki sağlıklı kilo alabilesin bence antrenman sayın normal ama beslenme olmadan ne yapsanda mümkün olmaz elinden geldiğince yüksek protein , sağlıklı karbonhidrat ve yağlar almalısın.

4 gün yeni başlayan birisi için ideal bence belki 5 te yapabilirsin ama antenmandan ziyade beslenmenin çok üzerinde durmalısınki sağlıklı kilo alabilesin bence antrenman sayın normal ama beslenme olmadan ne yapsanda mümkün olmaz elinden geldiğince yüksek protein , sağlıklı karbonhidrat ve yağlar almalısın.
Antremandan önce bol karbonhidrat alıyorum spordan sonra ağırlıklı olarak proteinli besinler tüketiyorum.O konuda bir sıkıntı yok önceki zamanlara nazaran şuan iyi besleniyorum.Yorumunuz için teşekkürler..

Back
Yukarı