haftada 4 gün yapmam gerekirken 2 gün vucüt geliştirme yapıyorum ?

boyum 1.81 kilom 67

arkadaşlar gittiğim spor salonunda Pazartesi,Çarşamba,Cuma,Cumartesi günleri antrenman günü hakkım oluyor salı, perşembe günleri salonda kızlar çalışıyor pazar günleride kapalı

Sorunum Şu 1 aydır evden uzakta oldugum icin ara ara işlerim cıkıyor hafta sonları eve gitmek durumunda kalıyorum
yani durum şu
ben pazartesi omuz arka kol yaparken
carsamba günü sırt bilek yapıyorum
normalde cuma günü gögüs biceps
cumartesi günüde bacak yapmam gerekirken

şartlar gereği haftada 2 gün gidiyorum antrenmana gögüsü yapmadan gittigim zaman haftaya pazartesi gögüsle başlıyorum sırt yapıyorum
zamanla yapmadıgım antrenmanı 2 günlük süre zarfında öncelige sokuyorum bazen haftada 4 gün yapıyorum ama

asıl sorum = haftada 2 gün vücut geliştirme yaparak bir gelişim sağlarmıyım

Merhaba, sorunuz gayet mantikli ve mumkun. Full body antremanini öneririm size, forumda konulari var. Bir saatin altinda bitirebilirsin öyle bir antremani compound egzersizlere agirlik vererek, senin gibi fazla zamani olmayan insanlar icin daha kolay olur ileride zamanin oldugunda eski antreman programina dönebilirsin.

Haftada 2 gun hic calismamaktan iyidir ve kafidir :)

Salon değiştir. İlla arada gitmek istemediğin zamanlar olacak kendini kötü hissettiğin zamanlar ve ertesi gün gitmen gerekecek vs süre sıkıntısı olan bir salonda ben yapamazdım şahsen. O yüzden salonum 10 da açılıyor gece 11 de kapanıyor pazar günüde açık. Tavsiye ederim.

Back
Yukarı